Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%

Segítség, hal lettem! (2000)

Hjælp! Jeg er en fisk
Filmadatlap
 
22
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Egyik kedvenc mesém. Tanulságos és végletekig gyönyörű a tenger élővilágával. Elképesztő kalamajkába keverednek, ahogy próbálják felkutatni a halláválás ellenszerét. A zenéje gyönyörű. A mai napig imádom.

 
Artemisia   2018. 02. 14.

Gyönyörű, kalandos, aranyos mese. A karakterek nagyon szerethetőek, a gonosz hal és a cápa karakteres anatgonisták, a tengeri élővilág grafikája pedig szép. A Némó nyomában előtt megalapozta a tengert átszelő kicsi halak történetét.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Szuper mesefilm, de tényleg. A vége, amikor átváltozik hallá az ember, az egyszerűen bennem maradandó nyomokat hagyott gyerekkoromból, olyannyira, hogy több, mint 10 év távlatából is van, hogy visszajön a rémálmaimban... Jó ötlet, derék kivitelezés, de gyerekként túlontúl ijesztő és fura volt - talán pont ezért imádtam.

 
NFG   2018. 03. 25.

Az egész rajzfilmet imádtam! A zenék kifejezetten dallamosak, a történet is szokatlan és egyedi! És a legfontosabb, hogy van benne tanulság, ami miatt érdemes is megnézni!

 
Sem Rorrey   2017. 11. 27.

Gyerekkoromban rengetegszer láttam, nagyon kedveltem. Valamiért néha kicsit ijesztőnek találtam, de pont annyira, hogy mindig jó volt újra megnézni.

 
era93   2015. 06. 04.

Gyerekkorban egész jó kis mese volt. Így egész kellemes kikapcsolódást nyújtott. Valószínűleg mai fejjel már talán kissé gyerekes lenne ez a mese de annak idején tökéletesen megfelelt.

 
lengerildiko98   2018. 05. 24.

Aranyos kis mese.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.