Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Segítség, hal lettem! (2000)

Hjælp! Jeg er en fisk
Filmadatlap
 
22
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 02. 14.

Gyönyörű, kalandos, aranyos mese. A karakterek nagyon szerethetőek, a gonosz hal és a cápa karakteres anatgonisták, a tengeri élővilág grafikája pedig szép. A Némó nyomában előtt megalapozta a tengert átszelő kicsi halak történetét.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Egyik kedvenc mesém. Tanulságos és végletekig gyönyörű a tenger élővilágával. Elképesztő kalamajkába keverednek, ahogy próbálják felkutatni a halláválás ellenszerét. A zenéje gyönyörű. A mai napig imádom.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Szuper mesefilm, de tényleg. A vége, amikor átváltozik hallá az ember, az egyszerűen bennem maradandó nyomokat hagyott gyerekkoromból, olyannyira, hogy több, mint 10 év távlatából is van, hogy visszajön a rémálmaimban... Jó ötlet, derék kivitelezés, de gyerekként túlontúl ijesztő és fura volt - talán pont ezért imádtam.

 
NFG   2018. 03. 25.

Az egész rajzfilmet imádtam! A zenék kifejezetten dallamosak, a történet is szokatlan és egyedi! És a legfontosabb, hogy van benne tanulság, ami miatt érdemes is megnézni!

 
Sem Rorrey   2017. 11. 27.

Gyerekkoromban rengetegszer láttam, nagyon kedveltem. Valamiért néha kicsit ijesztőnek találtam, de pont annyira, hogy mindig jó volt újra megnézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.