Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Lunaria - Kaland a Holdon (2020)

Over the Moon
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Videók (3)

 
BoBamburg Nézhetetlen  2021. 08. 05.

legújabb vélemény

0

Oké, nem én vagyok a célközönsége valószínűleg, mert rekord idő alatt kapcsoltam ki. Viszont úgy vagyok vele, egy animációs film, ha a kicsiknek is szól, kell, hogy az érettebb közönséget is le tudja kötni. Na ez nem tudja.

 
Kanyi   2021. 01. 16.

1

A képi világa nagyon elnyerte a tetszésemet, a történet ígéretesnek indult, és számomra végig az is maradt.

 
henrik   2020. 10. 25.

1

Nagyon jó élmény nézni - a színek kavalkádja, az animáció minősége és a sok szép dal nagyon élvezetessé teszi.

 
vtomka   2020. 10. 19.

1

Nagyon jó, hogy végre kapunk egy kicsit az újragondolt ázsiai kultúrából, ami mellett a történet egy csomó egyéb dologról is mesél - hogyan lépjünk túl a tragédiákon és a gyászon, illetve saját magunkon.

 
Xenomorf   2020. 10. 18.

1

Az egyik legjobb animációs filmélményem az elmúlt évekből, és ezt szerencsére őszintén tudom mondani. Ha valaki szereti az egész estét animációkat, az ki ne hagyja!

 
hp   2020. 11. 05.

0

Alapvetően kellemesen indult, megható történetnek ígérkezett a családról, a veszteségről és az álmokról, aztán egyszer csak félóránál beütött valami, ahonnan kezdve nézhetetlen lett számomra. A modern zenés technopop és rap betétek olyan irányba vitt... több»

 

A film Audrey Wells utolsó befejezett története, amit a halála előtt írt, a filmet így az emlékének ajánlották.

(Varga_Júlia)
 
Új animációs filmet mutatott be a Netflix Lunaria – Kaland a holdon címmel, ami megidézi a Jégvarázst, a Mulant és a Fel!-t is, a végkifejlet mégis kicsit erőltetettnek hat, főleg úgy, hogy minden harmadik percben énekelni kezd a főszereplő - még ha azt a körülmények nem is kívánják meg. Egyszer nézős animáció-dózisnak éppen elegendő, emlékezetes gyerekmeséhez viszont sajnos kevés több»