Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Gru 2 (2013)

Despicable Me 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
116
Vélemények
22
Képek
9
Videók
Gru 2
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

A trilógia leggyengébb része szerintem. A poénok sem ülnek igazán és a történet sem valami érdekes.

 
indingo   2017. 04. 10.

Egy picit gyengébb, mint az első rész, már nem üt akkorát az alapsztori. A harmadik résszel még megpróbálkoznak a készítők, de szerintem az lesz az utolsó.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 16.
Nem egy béna folytatás

A Gru első részének óriási sikere után magától értetődő volt, hogy lesz folytatás, a kérdés persze az volt, hogy milyen irányba fog menni a gonosz kopaszból jó apukává váló főszereplő és sárga segítőinek kalandja. Tudom, hogy közhelyes, de ez az eresztés gyengébb lett az előzőnél, ami azonban meglepett, hogy nem lett olyan rossz, mint amennyire lehetett volna. Magyarán: nem egy béna folytatásról beszélünk a Gru 2 esetében, ami azért önmagában dicsérendő. A minionok továbbra is cukik, viccesek, a legtöbbet rajtuk lehet nevetni, Gru ezúttal a társkeresés rögös útjaira lép, s közben újra meg kell mentenie a világot. Az első részben látottaktól tehát el tudtak rugaszkodni a készítők, de azért a... több»

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon szerettem ezt a részt is. Habár vannak különbségek a kettő film között. Míg az első egy teljesen új történettel állt elő addig ez már inkább a jópofa minionokra épít. De bejött.

 
GedyPapa   2017. 03. 23.

Az első rész sikere után várható volt, hogy csinálnak egy folytatást hozzá. Annyira nem volt rossz, mint amilyenre számítottam, de mégse volt olyan átütő, mint a kezdő epizód. Viszont egyszer érdemes megnézni ezt is annak, akit elkapott az első rész.

A film összbevétele 970 761 885 dollár volt (imdb.com).

 

Az Illumination Entertainment hivatalos kabalájának választotta a minyonokat.

(Mavil)
 

Egy vérfarkas őssel is rendelkezik Gru.

(Mavil)
 

Van egy minyon, akinek a két szeme nem ugyanolyan színű.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.