Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Gru 2 (2013)

Despicable Me 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
118
Vélemények
22
Képek
9
Videók
Gru 2
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Gru az ügyletes leggonoszabb gonoszból tisztes családapa lett és átállt a jó oldalra. Régi gonosz, El Macho tűnik fel, aki Grut akarja társául a legújabb gonosztettéhez, (amiből az egész rajzfilm alatt végül nem lesz semmi), de Gru inkább az Anti-Gonosz Ligának segít be. A Liga kirendelé mellé ügynökét Lucy-t, és nem is tudnánk elképzelni, mi következik, "nagy meglepetésünkre" Gru beleszeret és még nagyobb meglepetés, hogy Lucy viszonozza Gru érzelmeit, nem törödve vele, hogy a Liga egész életében üldözte Grut. Eme parádés csavart követően pedig nem történik semmi. Szóval ennyi az egész rajzfilm, salonos, unalmas és felszínes bőrlehúzás Numa Numa óta a világ legcikibb számával, a Happy-vel megspékelve.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

A trilógia leggyengébb része szerintem. A poénok sem ülnek igazán és a történet sem valami érdekes.


 
indingo   2017. 04. 10.

Egy picit gyengébb, mint az első rész, már nem üt akkorát az alapsztori. A harmadik résszel még megpróbálkoznak a készítők, de szerintem az lesz az utolsó.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 16.

Nem egy béna folytatás

A Gru első részének óriási sikere után magától értetődő volt, hogy lesz folytatás, a kérdés persze az volt, hogy milyen irányba fog menni a gonosz kopaszból jó apukává váló főszereplő és sárga segítőinek kalandja. Tudom, hogy közhelyes, de ez az eresztés gyengébb lett az előzőnél, ami azonban meglepett, hogy nem lett olyan rossz, mint amennyire lehetett volna. Magyarán: nem egy béna folytatásról beszélünk a Gru 2 esetében, ami azért önmagában dicsérendő. A minionok továbbra is cukik, viccesek, a legtöbbet rajtuk lehet nevetni, Gru ezúttal a társkeresés rögös útjaira lép, s közben újra meg kell mentenie a világot. Az első részben látottaktól tehát el tudtak rugaszkodni a készítők, de azért a... több»

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon szerettem ezt a részt is. Habár vannak különbségek a kettő film között. Míg az első egy teljesen új történettel állt elő addig ez már inkább a jópofa minionokra épít. De bejött.

A film összbevétele 970 761 885 dollár volt (imdb.com).

 

Az Illumination Entertainment hivatalos kabalájának választotta a minyonokat.

(Mavil)
 

Egy vérfarkas őssel is rendelkezik Gru.

(Mavil)
 

Van egy minyon, akinek a két szeme nem ugyanolyan színű.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.