Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

Gru 2 (2013)

Despicable Me 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
118
Vélemények
22
Képek
9
Videók

Vélemények: Gru 2 (2013)

 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Gru az ügyletes leggonoszabb gonoszból tisztes családapa lett és átállt a jó oldalra. Régi gonosz, El Macho tűnik fel, aki Grut akarja társául a legújabb gonosztettéhez, (amiből az egész rajzfilm alatt végül nem lesz semmi), de Gru inkább az Anti-Gonosz Ligának segít be. A Liga kirendelé mellé ügynökét Lucy-t, és nem is tudnánk elképzelni, mi következik, "nagy meglepetésünkre" Gru beleszeret és még nagyobb meglepetés, hogy Lucy viszonozza Gru érzelmeit, nem törödve vele, hogy a Liga egész életében üldözte Grut. Eme parádés csavart követően pedig nem történik semmi. Szóval ennyi az egész rajzfilm, salonos, unalmas és felszínes bőrlehúzás Numa Numa óta a világ legcikibb számával, a Happy-vel megspékelve.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

A trilógia leggyengébb része szerintem. A poénok sem ülnek igazán és a történet sem valami érdekes.


 
indingo   2017. 04. 10.

Egy picit gyengébb, mint az első rész, már nem üt akkorát az alapsztori. A harmadik résszel még megpróbálkoznak a készítők, de szerintem az lesz az utolsó.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 16.

Nem egy béna folytatás

A Gru első részének óriási sikere után magától értetődő volt, hogy lesz folytatás, a kérdés persze az volt, hogy milyen irányba fog menni a gonosz kopaszból jó apukává váló főszereplő és sárga segítőinek kalandja. Tudom, hogy közhelyes, de ez az eresztés gyengébb lett az előzőnél, ami azonban meglepett, hogy nem lett olyan rossz, mint amennyire lehetett volna. Magyarán: nem egy béna folytatásról beszélünk a Gru 2 esetében, ami azért önmagában dicsérendő. A minionok továbbra is cukik, viccesek, a legtöbbet rajtuk lehet nevetni, Gru ezúttal a társkeresés rögös útjaira lép, s közben újra meg kell mentenie a világot. Az első részben látottaktól tehát el tudtak rugaszkodni a készítők, de azért akadt egy-két aspektusa a filmnek, amelyre nem ártott volna egy kicsit jobban odafigyelni. A sztoriban számomra az egyetlen kifogásolható elem az épp az új karakternek, Lucynek a kidolgozása, amely helyenként számomra nagyon idegesítően hatott. Hasonló a helyzet az antagonista karakterrel, akiről már az első felbukkanásán lerí, hogy vele kell megvívni a nagy csatát, így nem is árulnak különösebben zsákbamacskát. Gru már a legelejétől fogva tudja, hogy kivel áll szemben, s a végén a gonosz ellenféllel vívott csata is túl egyszerűen lezajlik (persze értem én a tanulságot, ha a jók összefognak, akkor könnyedén legyőzhetik a gonoszt, de akkor is kissé elnagyoltnak érzem ezt a jelenetet). Bátor hú... több»

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon szerettem ezt a részt is. Habár vannak különbségek a kettő film között. Míg az első egy teljesen új történettel állt elő addig ez már inkább a jópofa minionokra épít. De bejött.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 28.

A maga módján jó volt és nézhető, bár nekem azért kicsit hebrencs, de aranyos. A főgonosz jó útra tér tipikus története, sok klisés megnyilvánulással a maga atmoszférájába helyezve. A főgonosz nem volt annyira központi mint az előző részben csak tettek bele valakit hogy legyen aki a történéseket görgesse előre de a fő motivációja a filmnek az a társ megtalálása és annak nehézsége főleg ha gyerek is van a dologban. A főgonosz jelentéktelenségét a legyőzésének egyszerűsége bizonyította leginkább.

 
GedyPapa   2017. 03. 23.

Az első rész sikere után várható volt, hogy csinálnak egy folytatást hozzá. Annyira nem volt rossz, mint amilyenre számítottam, de mégse volt olyan átütő, mint a kezdő epizód. Viszont egyszer érdemes megnézni ezt is annak, akit elkapott az első rész.

 
Thibo84   2019. 06. 06.

A második résznek sikerült túlszárnyalnia az elsőt, és ez köszönhető annak, hogy a Minyonok több szerepet kaptak. Meg hozzá jön a hiperaktív Lucy is, így még több nevetésben lehet részünk, és az akció is több lett benne. És Gru is hiába lett családos ember, a gonosz énjét nem tudta teljesen levedleni.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Sajnos ugyanúgy nem hatott ram mely benyomást, ahogy az első rész sem. Ez mar jóval eroltetebb , mint az első rész. Számomra nem jo film.

 
Edii   2015. 09. 14.

Zseniális animációs film, újra és újra megnézném. A humora páratlan, a karakterek fantasztikus, tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Egy kicsikét gyengébbre sikeredett, mint az első rész. De nagyon szórakoztató lett így is és örülök hogy folytatódott ez a remek mesesorozat, most sem csalódtam a figurákban.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Egyértelmű volt, hogy az első rész után jönni fog a folytatás. A színvonal hasonló volt, mint az elsőnél én nem csalódtam, talán egy picivel lett gyengébb mint az első, de számomra minimális a különbség.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

Ez már nem robbant akkorát,mint az első rész.nem hoz annyi újdonságot,már nem annyira viccesek a minyonok,de azért simán nézhető kategória!

 
VvV   2016. 05. 11.

Az elsővel körül belül egy szinten van. Nagyon humoros, aranyos poénokkal. Talán a minyonok itt több szerephez jutnak. Tetszett, jó volt!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Nagyon jó animációs mese. Felnőtt fejjel is nagyon jókat derültem a minyonokon is. Nagyon jó az alaptörténet. Fordulatos, akciódús és nagyon erőteljes kis gonoszt is kapott a történet, ami kifejezetten az előnyére vált.

 
Dodi   2015. 06. 08.

Imádom! Könnyed szórakozás az egész család részére. A történet aranyos, tele humorral. A karakterek nagyon jók, főleg a minyonok, már alig várom a júliust, hogy a mozikban legyenek! :)

 
lolita13   2016. 10. 08.

az első részhez nem ér fel, de nagyon tetszet ez is

 
Norbert93   2019. 02. 24.

Nagyon élvezetes mese, még számomra is. Ötletes, aranyos és kiváltképp magyon vicces. Talán nem annyira, mint az első rész, de méltó párja, mely nem esett a folytatások pénzlehúzó és fantáziátlan hibájába. A szereplők eredetisége megmaradt, Gru is erősen vívódik a jó és rossz oldal között, na meg nem elhanyagolható, hogy végre egy méltó partnert is kapott maga mellé.

 
felicity   2017. 08. 07.

Nagyon tetszett ez a film. imádom a minyonokat és Grút is. ez a film egyszerű de nagyszerű. ajánlom minden korosztálynak. a Grú összes része nagyon jó.

 
dittee   2015. 12. 21.

Annyira jó!! Nem lett olyan, mint az első rész, de szerintem ez is zseniális, humoros animációs film! A karakterek itt is imádnivalóak. Remek kikapcsolódást nyújt!

 
moviewer   2017. 08. 31.

Számomra a történet terén sokkal jobb volt az első résznél. Sokkal egyedibb és fordulatosabb volt. Kidolgozottság és karakterfelépítésben azonban az első rész sokkal jobb volt. Összességében mindenképp egy jól sikerült folytatás. Akinek tetszett a Gru, annak ezt is érdemes megnézni.

 
Lonka   2017. 07. 24.

A minionok itt is imádni valóak és felüti a fejét a mesefilmben a szerelem is. A története aranyos és humoros, ahol Gru már igazi apuka lett.

 
czerik   2018. 07. 17.

Jó kis családi mese, méltó folytatása az előző résznek. Ajánlom.

 
Timon   2020. 02. 26.

Méltó folytatás,szerethető,aranyos karakterekkel és a történet is jól fel van építve. Az első részt azért nem tudja túlszárnyalni,de a szintet lazán megtartotta és a lelke is erős és helyén van.

 
petraszab   2019. 04. 23.

Lucy nekem egy kicsit idegesítő volt, de maga a mese és a történet kedvelhető, jól felépített, nem túl agresszív, és látványra is tetszetős.

 
NFG   2018. 03. 30.

Bár az első rész színvonalát nem hozza, ez is kiemelkedik a mai rajzfilmek világából! Végtelenül aranyos és izgalmas mese! Ajánlani tudom az egész családnak!

 
Niki18   2017. 02. 11.

Az első rész sokkal jobban tetszett, de erre sem mondnám hogy annyira nagyon rossz volt. egyszer meglehet nézni, azonban annyira nem szórakoztató mint az első

 
Gyalog őrmester   2017. 11. 27.

Nekem ez a 2. rész jobban tetszett, mint az első. Ezt annyira eltalálták, hogy egy héten többször is megnézném!

 
kabel   2015. 07. 30.

Ezúttal fele annyira érdekesre sikerült a Gru mint az első alkalommal. Kár, pedig olyan érdekesnek tűnt, a sablonos és klisés történettől eltekintve. A tanulság az, hogy nem minden filmnek kell második részt adni, mert elveszi a varázsát a karaktereknek.

 
AE1205SB   2015. 10. 02.

Hihetetlenül szórakoztató, aranyos film! Nagyon szeretem, és nem kellett csalódni ez a rész is nagyon jó lett! A karakterek nagyon jók, a minionok egyszerűen imádnivalóak!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.