Gru 2

Despicable Me 2

2015.04.29 Enccso

Sztoriban már az első rész sem jött be nagyon, de a kislányok meg a minyonok most is vitték a hátukon az egészet, ezt leszámítva nem mutatott semmi újat az első részhez képest.

2015.06.18 nikiszalanics

Mind a történet, mind a poénok, mind a karakterek első osztályúak. Érezhető némi visszaesés az első részhez képest, de a Gru 2. még mindig egy nagyon aranyos, szerethető és jól sikerült animációs film! Hozta a tőle elvárt színvonalat, de remélem nem akarják azzal elrontani, hogy lesz folytatása.

2015.10.31 katalin19

Gru mese hozta magát a folytatásban is. Nagyon vagány a mese. Cuki hogy gru mennyire félti a gyermekeit a minionokkal együtt sok mindenre képes. Sokszor megtudom nézni, annyira jó.

2015.06.01 *tünde

Nagyon szuper animációs film. Szép, kerek, bájos történet. A viccek nagyon ötletesek. A minyonok nagyon édesek. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató kis mese.

2016.08.07 Kardos

Nagyon tetszett a második rész. A minyonok hülyéskedései és bugyuta aranyosságuk egyszerűen megunhatatlan. Allig várom hogy jöjjön a következő rész mert mindig jó érzéssel jövök ki róla a moziteremből. Jól kikapcsol és ez a fontos egy animációs mesénél.

2015.06.29 Mócii

Annyira jó ez a mese! A története aranyos és szórakoztató! A karakterek nagyon jól ki lettek találva, fantasztikusak! A humora nagyszerű, szerintem úgy tökéletes, ahogy van!

2015.06.23 Newyqrk

Szerintem az egy nyomába sem ér és kár hogy le akartak húzni egy réteget róla :/ lehetett volna az egy hosszabb

2015.06.03 miska1967

Annak ellenére, hogy a Gru 2 forgatókönyve nem túl erős, mégis méltó folytatása az első résznek. Szuperek a poénok és szerintem marha jól néznek ki a szereplők. Többször nézhető, remek animációs mozi.

2015.04.18 dóri

Nem olyan jó, mint az első, sajnos, de így is itt-ott szerez kellemes perceket. Nekem Agnes viszi a prímet. Mondjuk kíváncsi lennék egy 3. részre, ahol mondjuk kis baba születik....

2015.06.16 AESB

Fantasztikus mese! Féltem, hogy fogja-e hozni az 1. rész színvonalát, de sikerült neki. Ugyanolyan izgalmas, humoros lett! Nagyon jókat lehet rajta röhögni felnőttnek és gyereknek egyaránt!

2015.12.29 sepsiklaudia

imádom, annyira aranyos, bár nekem az első története és mondandója jobban tetszett de a minyonok kárpótolnak minden ért

2015.05.28 *bella

Nagyon szuper animációs film. Szép, kerek, bájos történet. A viccek nagyon ötletesek. A minyonok ennivalóak. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató kis mese.

2016.01.31 Cirmici

A gru nagyon vicces, aranyos és ugyanakkor megható. A minyonok nagyon aranyos figurák, szerintem felnőttként is megtudnak fogni karakterükkel, bár számorma egyszer nézős

2015.11.02 Vivi02

Cukik a minionok. Nagyon ötletes. Zseniális animáció. Minden pöpec benne. Többször is meg nézhető. Jó kis lazításban lehet részetek. Ajánlom tényleg jó! :)