Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Jégkorszak: A nagy bumm (2016)

Ice Age: Collision Course
Filmadatlap
 
32
Szereplők
25
Vélemények
30
Képek
16
Videók
Jégkorszak: A nagy bumm
 
Thibo84   2016. 07. 18.

Buck és Motkány hozzák a szokásos formájukat. A történettől kicsit többet vártam. Nálam még mindig A dinók hajnala a favorit.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Ez már az előzőnél jobb volt, de azért a trilógia szintjét mégsem üti meg. A szereplők itt ismét életúti változásokon mennek keresztül. Inkább gyerekeknek való.


 
Orosz István   2017. 07. 28.

Talán ez a leggyengébben sikerült Jégkorszak rész, már nagyon erőltetett, voltak olyan részek amin elmosolyogtam de annyira nem fogott meg. Mondjuk ízlések és pofonok.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Kellemes kikapcsolódás. Aranyos mese ismét bár nem ér azért a nyomába a korábbi részeknek. Főleg a mókus és a Sid szerelmi szála miatt tetszett nagyon. Aranyos és humoros mese, mely gyereknek és felnőttnek egyaránt jó kikapcsolódást nyújt.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

Nagyon gyenge és felesleges bőrlehúzás a Jégkorszak szériából. Innen onnan összelopott részletekkel próbálják eladni a már agyonszeretett szereplőket. Nem kéne erőltetni.

Queen Latifah
Galen T. Chu
Queen Latifah
Jesse Tyler Ferguson
Queen Latifah
Jesse Tyler Ferguson
 
Az izzadtságszagú folytatás már annyi figurát vonultat fel, hogy konfliktusaik jelentéktelenné válnak, az új szereplőkkel nem kezdenek semmit, és a poénok sem lettek eltalálva. 5/10 több»
 
14 éve tűnt fel egünkön lángos csillagként a Jégkorszak, s ha részről részre veszít is fényéből, remélhetőleg még hosszú ideig nyújt alternatívát a családi szórakozás terén mindenki csordája, élén Motkánnyal és az ő elmaradhatatlan makk-fetisizmusával. 6,5/10 több»
 
Ócska poén, ám a nyár legrosszabb folytatása sajnos nem érdemel jobbat: a glaciális körülmények között mókázó ősállatok ötödszörre már igen kellemetlenül arcunkra fagyasztják a mosolyt. Ha lesz hatodik is, én kihalok. 30/100 több»

A film összbevétele 408 579 038 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 439 400 588 forintot termelt. A hazai mozik összesen 330 455 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése körülbelül 105M $ volt.

(dulkap)
 

Egy napon mutatták be a Star Trek: Mindenen túl (2016) című filmmel, amiben szintén szerepel Simon Pegg.

(dulkap)
 

A bemutatóra 2016. július 22-én került sor, pont aznap, amikor Sid hangját kölcsönző John Leguizamo betöltötte az 52. életévét.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.