Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

legújabb vélemény

Nagyon rossz, gagyi és történet nélküli film. Gyerekkoromban többször is megpróbáltuk megnézni, de sosem jutottunk a végére olyan unalmas. Az animáció pedig szörnyen csúnya. Max egyszer nézős.

 
NFG   2018. 03. 24.

Véleményem szerint lapos lett a történet, habár nem szokásos! Túlságosan abszurd! Úgy gondolom inkább egy gyerekeknek készült bugyuta kémfilm! És a tengerimalacok is olyan mesterségesek!


 
Regi82   2015. 11. 16.

Aranyosak ezek a tengerimalackák. Fiam nagyon élvezte ezt a mesét. Nekem is tetszett,de azért nem vagyok elragadtatva. A vakond karaktere az nagyon tetszett. Kicsit kevés poént találtam a filmben.

 
neeta92   2015. 06. 20.

Elég bugyuta egy film sikeredett ebből az ötletből. Bár nem is tudom mit vártam amikor belefogtam a filmbe. Valahogy többre számoltam mint ami. Pár kis tengerimalac kommandózik... köszönöm nem!

 
ElfRider   2015. 06. 24.

Szerintem meg brutálisan jó lett. Mondjuk én amúgy is nagyon kedvelem a tengerimalacokat/hörcsögöket. És ahogy itt személyiséget kapnak, húúúh nagyon aranyosak. Én is eltudtam volna képzelni jobb sztorit, mint ez a kommandózás, de nem volt komolyabb gondomvele, a cuki kis tengerimalacon engem elvarázsoltak és beszippantott a mese.

A film összbevétele 292 817 841 dollár volt (imdb.com).

 

Jerry Bruckheimer első 3D-s filmje.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.