Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Sonic, a sündisznó 2 (2022)

Sonic the Hedgehog 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
7
Videók

Galéria (19)

Tika Sumpter
James Marsden
Jim Carrey
Jim Carrey
Natasha Rothwell
Shemar Moore
Jim Carrey
Lee Majdoub

Videók (7)

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 04. 19.

legújabb vélemény

1
Nem GYORSÍT túl az első részen, de...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Már sok féle Sonic alkotást láthattunk már Valamikor kijött a videójáték, amiről nem tudok semmit, szóval azzal egyáltalán nem fogom tudni összehasonlítani Aztán 2020-ban ki jött az élőszereplős variáció, ami igen sok embert győzött meg Ééss..én sem ... teljes kritika»

 
Artemisia   2022. 04. 15.

a nap véleménye

5
Állni a sarat

Sonic, mindenki kedvenc sündisznója 2020-ban sikeresen debütált a mozivásznon. A könnyed kikapcsolódásra vágyókat és a Sonic-fanokat egyaránt kiszolgálta: egy kedves, vicces családi vígjáték lett szerethető karakterekkel, némi izgalommal , jó pár nos... teljes kritika»

 
Lubi   2022. 04. 07.

2
Villámkék tüskegolyó a fejbe

A világ leggyorsabb sündisznójának újabb nagy kalandja kedves üzenete ellenére is a félresikerült videójáték-adaptációk sorát gyarapítja. A Sonic, a sündisznó célközönsége kétségkívül a tíz éven aluli korosztály. Mivel a dilettáns humor és a bugyuta ... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2022. 04. 06.

1

A poénok gyengék, Robotnyik szerepe pedig eléggé túl van tolva. Sajnos Carrey néha már átmegy ripacskodásba, néhány jobb momentuma azért így is akad. A látványra viszont nem lehet panasz. Remélem, nem ez volt Jim Carrey utolsó filmje...

 
Petike98   2022. 04. 07.

0

Kicsit izgultam, hogy nem lesz olyan jó, mint az előző, de szerencsére pánikra semmi ok. A második rész is nagyon jó lett, és én már most nagyon várom a harmadikat!

 
Gabor   2022. 04. 08.

0

Fuh, szerintem ez a film simán megugorja az első részt. Jim Carrey alakítása egyszerűen zseniális, mint mindig. Én főként miatta is néztem meg, és hát nem is csalódtam.

A film összbevétele 142 105 176 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 328 281 438 forintot termelt. A hazai mozik összesen 201 889 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bejelentették, hogy készül a harmadik rész.

(picurka)
 

Idris Elba negyedik szinkronszerepe a Zootropolis - Állati nagy balhé, A dzsungel könyve és a Szenilla nyomában után.

(csd)
 

Knuckles szinkronszerepét Jason Momoa számára is felajánlották, aki az Aquaman 2 miatt kénytelen volt elutasítani a megbízást.

(csd)
 

A Mean Bean üzlet Dr. Robotnik ördögi Mean Bean Machine találmánya után kapta a nevét.

(csd)
 

A film korábban "Emerald Hill" munkacím alatt futott.

(csd)