Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

DC Szuperállatok ligája (2022)

DC League of Super-Pets
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
7
Videók

Galéria (15)

Videók (7)

 
RigbyTheMad   2022. 08. 26.

legújabb vélemény

0
Ahhoz képest, hogy DC...

Ahhoz képest, hogy DC nagyon jóra sikerült az alkotás. Filmben nem biztos, hogy megnéztem volna, mert Supermanen kívül az összes többi karakter egy hulladék. Viszont ami nagyon negatívum (de nem az animációból vesz le), hogy Flash és Cyborg hangja valami két ismeretlen nyomi hangú amatőr lett. Amikor meghallottuk csak néztünk a családdal, mert ilyen hulladék két hangot még nem igazán hallottunk mostanában. Jó lenne, ha a szinkron rendezők elgondolkodnának.

 
Artemisia   2022. 08. 04.

a nap véleménye

5
Kutyaharapást szőrével

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A DC a Lego Batman után újfent egy, a legkisebbeket célzó animációs alkotással jelentkezett, a biztonság kedvéért pedig a Lego Batman egyik forgatókönyvíróját, Jared Ster-t ültették a rendezői székbe. A történet a képregényes alapokkal is rendelkező ... teljes kritika»

 
Lubi   2022. 08. 04.

1
Kis kedvencek szuper élete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Warner stúdió legújabb szuperhősfilmje animációs formában szórakoztatja a kicsiket és a felnőtteket egyaránt. A DC szuperállatok ligája a kisállatszereplős gyerekfilmek bevált receptjét igyekszik felturbózni a kortárs szuperhőstrendek történetbe emelésével. Főhősünk, Kriptó Superman legjobb négylábú barátjaként vigyáz a rendre. Az elválaszthatatlan páros az igazság ligájával kiegészülve védelmezi a földet, mígnem a liga tagjait foglyul nem ejti Lex Luthor félresikerült kísérleti állata. A gonosz megállításának feladata, és a szuperhősök megmentése így egy újonnan szupererőre szert tett, de tapasztalatlan kisállatfalkára hárul. A DC szuperállatok ligája a magukra maradt kiskedvencek és az állatok örökbefogadása kapcsán képes újat mondani célközönsége számára, de még a szülők is kárpótolva vannak a gyermekded történet során pár valóban kacagtató poénnal. A szuperhősfilmek sablonnarratívája és az összefogás fontosságának örökzöld üzenete ugyan nem teszik maradandóvá a Warner új animációs filmjét, de a kedves tálalás egy kellemes matinéélmény ígéretével kecsegtet. A feszült és intenzív akciójelenetek és egy-két indokolatlan felnőtt beszólás viszont eltántoríthatják a legifjabb vagy érzékeny kis nézőket. A DC szuperállatok ligája tisztességesen megalkotott gyermekmese, de sokkal inkább hat magasabb költségvetésű tömeggyártott futószalagprodukciónak, mintsem kreatív, önálló projektnek.

 
Gulyware   2022. 07. 29.

1

Nagyon jól néz ki az animáció, remélem, hogy a jövőben több ilyen aranyos sztorit kapunk, mert ha valami, akkor talán ez a forma képes minél többeket becsalni a mozikba. Engem kilóra megvettek ezzel a produkcióval.

 
pepmed   2022. 07. 30.

1

Én nem tagadom, hogy nagyon vártam ezt a mesét. Mindenképpen eredeti szinkronnal érdemes nézni, mivel szerintem Dwayne Johnson és Keanu Reeves is fantasztikus munkát végzett. A sztoriról nem iszeretnék többet elárulni, szerintem irtó izgalmas és kicsiknek és nagyoknak is egyaránt remek szórakozást nyújt!

A film 232 864 517 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 144 838 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Dobó Kata, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor is szinkronizált a filmben.

(hp)
 

Chip karaktere egy Ch'p-n alapul, aki egy Zöld Lámpás a DC Comics történetében. Ebben a filmben azonban lámpásgyűrű helyett elektromos erejük van.

(csd)
 

A Vanessa Bayer által megszólaltatott PB kivételével a Liga minden tagja a DC Comics valódi szereplőin alapul.

(csd)
 

Diego Luna harmadik animációs filmben vállalt szinkronszerepe Az élet könyve és a Trollvadászok: A titánok felemelkedése után.

(csd)
 

Kate McKinnon negyedik animációs filmben vállalt szinkronszerepe az Angry Birds - A film, a Szenilla nyomában és a Ferdinánd után.

(csd)