Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Batman és Harley Quinn (2017)

Batman and Harley Quinn
Filmadatlap
 
37
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
dulkap   2017. 09. 12.

A régi animációt jól egyesítette a modernebb történettel és megfelelő mértékű humorral. Ugyan sajnos az amerikaiak még mindig nem tudnak elszakadni a fingós humortól, de szerencsére nem ez a vezérszál. Nekem tetszett mind a történet, mind az animáció.

 
Evok1909   2018. 03. 10.

Harley Quinn egy új arcát mutatja meg sokaknak. Tetszett. Jó történet, és 100% DC érzés.


 
Bruce55   2018. 07. 18.

Egyszerűen borzalmas. Sajnos Bruce Timm már nem a régi.

 
panhnedy   2017. 08. 30.

Imádtam Batman sorozatot gyerekkoromban, és bár ez az új feldolgozás egészen annak a hangulatát idézi, valahogy egy kicsit derűsebb lett, és a rajzolás is nekem egy picit igénytelenebb. Ennek ellenére én jó szórakoztam és csakis ajánlani tudom, akik szintén szeretik ezt a szériát.

 
Keiichi Tsuchiya   2017. 07. 26.

Nekem a történet nem igazán jött be, Harley karaktere valahogy nem ugyanaz, mint azt megszokhattuk, és nem a konvencióktól való eltérés ez, inkább valami hanyagságnak tudható be. Rendkívüli atmoszférateremtő ereje van, nekem mégis valahogy gyengécske.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.