Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

DC Szuperállatok ligája (2022)

DC League of Super-Pets
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
6
Videók

Vélemények: DC Szuperállatok ligája (2022)

 
Lubi   2022. 08. 04.

legújabb vélemény

1
Kis kedvencek szuper élete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Warner stúdió legújabb szuperhősfilmje animációs formában szórakoztatja a kicsiket és a felnőtteket egyaránt. A DC szuperállatok ligája a kisállatszereplős gyerekfilmek bevált receptjét igyekszik felturbózni a kortárs szuperhőstrendek történetbe emelésével. Főhősünk, Kriptó Superman legjobb négylábú barátjaként vigyáz a rendre. Az elválaszthatatlan páros az igazság ligájával kiegészülve védelmezi a földet, mígnem a liga tagjait foglyul nem ejti Lex Luthor félresikerült kísérleti állata. A gonosz megállításának feladata, és a szuperhősök megmentése így egy újonnan szupererőre szert tett, de tapasztalatlan kisállatfalkára hárul. A DC szuperállatok ligája a magukra maradt kiskedvencek és az állatok örökbefogadása kapcsán képes újat mondani célközönsége számára, de még a szülők is kárpótolva vannak a gyermekded történet során pár valóban kacagtató poénnal. A szuperhősfilmek sablonnarratívája és az összefogás fontosságának örökzöld üzenete ugyan nem teszik maradandóvá a Warner új animációs filmjét, de a kedves tálalás egy kellemes matinéélmény ígéretével kecsegtet. A feszült és intenzív akciójelenetek és egy-két indokolatlan felnőtt beszólás viszont eltántoríthatják a legifjabb vagy érzékeny kis nézőket. A DC szuperállatok ligája tisztességesen megalkotott gyermekmese, de sokkal inkább hat magasabb költségvetésű tömeggyártott futószalagprodukciónak, mintsem kreatív, önálló projektnek.

 
Artemisia   2022. 08. 04.

a nap véleménye

2
Kutyaharapást szőrével

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A DC a Lego Batman után újfent egy, a legkisebbeket célzó animációs alkotással jelentkezett, a biztonság kedvéért pedig a Lego Batman egyik forgatókönyvíróját, Jared Ster-t ültették a rendezői székbe. A történet a képregényes alapokkal is rendelkező ... teljes kritika»


 
Gulyware   2022. 07. 29.

1

Nagyon jól néz ki az animáció, remélem, hogy a jövőben több ilyen aranyos sztorit kapunk, mert ha valami, akkor talán ez a forma képes minél többeket becsalni a mozikba. Engem kilóra megvettek ezzel a produkcióval.

 
pepmed   2022. 07. 30.

1

Én nem tagadom, hogy nagyon vártam ezt a mesét. Mindenképpen eredeti szinkronnal érdemes nézni, mivel szerintem Dwayne Johnson és Keanu Reeves is fantasztikus munkát végzett. A sztoriról nem iszeretnék többet elárulni, szerintem irtó izgalmas és kicsiknek és nagyoknak is egyaránt remek szórakozást nyújt!