Szerintem ez a rész még élvezető kategória, bár nem sikerült olyan, mint az első rész. Talán itt kellett volna abbahagyni :D
Ez a rész nagyon tetszik, hogy az exgonosz már jóként él. Azt sajnálom, hogy a narcizmus azért még mindig benne van egy kicsit, és ez rossz üzenet. De összességében jó az üzenete, és szórakozásnak is kiváló. Úgyhogy ez nálam 9/10.
Az első rész sokkal jobban tetszett, de erre sem mondnám hogy annyira nagyon rossz volt. egyszer meglehet nézni, azonban annyira nem szórakoztató mint az első
Nagyon öteltes cuki teremtmények a Minyonok, nem lehet nem nevetni rajtuk. Aranyosak és olyan kis vicces butuskák. A film cselekényébe találnák kivetnivalót, valami öteltesebbet is kitalálhattak volna, de majd megnézzük milyen lesz a 2015ös filmecske :)
Az első részhez képest labdába sem rúghat ez a film. Csupán annyi van benne hogyan találja meg egy gonosz a szerelmet. A minyonok is elég keveset vannak jelen, ami nekem negativum volt.
Nekem ez a 2. rész jobban tetszett, mint az első. Ezt annyira eltalálták, hogy egy héten többször is megnézném!
Jaj, annyira imádtam az első részt, és már nagyon vártam a második megjelenését! De abszolút nem csalódtam benne, mókás, vicces, van története, mondanivalója, Imádni való, de 3D-ben az igazi!
Kedvenc!! Nincs olyan, mint az 1. rész volt, de ez is nagyon magas színvonal. Kellemes, szórakoztató, jó poénokkal megáldott film. A karakterek nagyon jók, főleg a minyonok, már alig várom a júliust, hogy jöjjön a saját kis filmjük!
Méltó folytatása az első résznek. És nagyon örülök hogy Gru végre talált egy klassz kis csajszit akivel együtt "bűnözhetnek":D:) Haláli az a női karakter. A top 5 animációs főhősnő karakterem között biztos benne van. A minyonok nem a kedvenceim, de m... Több
Személy szerint nekem az egy jobban tetszett mint a kettő de attól függetlenül ez is egy jó kis animáció vicces humoros minden korosztály számára. Érdemes megnézni.
Az átlaghoz hasonlóan itt se ütött akkorát a második rész mint az első de ettől függetlenül is aranyos, szerethető és humoros maradt. Épp ezért nekem tetszett.
Az első rész története jobban tetszett, ebben egy kicsit túl sok volt a romantika... A "minyonok" továbbra is aranyosak, és ami jó, hogy lényegesen több szerephez jutottak, mint az első részben.