Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
85
Vélemények
25
Képek
17
Videók
Minyonok
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Minyon-paradicsom a Minyon rajngóknak^^ Szerintem nagyon indokolt volt ennek a rajzfilmnek az elkészítése, mert a kicsi minyonokban több van annál, hogy a Gru mellékszereplői legyenek. Ez a nekik szentelt film méltó az édes kis lényekhez, akik 2010-ben elrabolták a nézőközönség szívét. Most saját történelmet, mitológiát, társadalmi berendezkedést kapnak. Megtudjuk, hogy nem véletlenül vannak Gru mellett a Despicable Me-ben, és hogy a gonosz karakterekhez való vonzódásuk nem új keletű, hiszen a T-Rextől Drakulán át a történelem összes ördögi figurája mellé oda szegődtek. És ez a szenvedélyes gonosz-imádat, ami átszövi a filmet :-) Talán éppen azért olyan imádnivaló ez a film mert 2 dolog mozgatja. A zabálnivalóan aranyos minyonok és a egymást túl licitáló gonoszok. És valaki minél gonoszabb a minyonok annál jobban szeretik. És ezt a tüneményes kettősségét az egész cselekmény során kamatoztatja, egy jópofa, akciódús és töménytelenül cuki történet formájában. Könnyesre nevettem magam, ahogy ezek a kis tündérek elszántan igyekeztek vérmesen gonoszak lenni. A valódi gonoszságért felelős karakterek, Scarlett Túlölő és Herb, na meg a többiek viszont egészen rémesek voltak, a végkifejlet nagyon izgalmas.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Gondoltam lesz egy jó estém, ha megnézem ezt a mesét, egy kicsit csalódtam Gru-hoz képest elég gyenge volt.


 
indingo   2017. 04. 10.

Összességében tetszett a film, de azért még több mindent is belerakhattak volna. Az előzetes erősebb, mint maga a mese. A minionok gügyögése egy idő után zavaróvá válik.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 17.

Sárga cukiságok eredettörténete

Ha már a Marveles és Warner/DC szuperhősök kaphatnak eredettörténetet, akkor napjaink legnépszerűbb sárga cukiságainak is kijár. Hát a Minyonokkal megkaptuk mi is, na meg ők is. Ami a film legnagyobb előnye az a keret (vagyis az eleje és a vége). Az elején, amikor Minionjaink végigszáguldanak a történelem viharos évein , hogy szupergonosz gazdát találjanak maguknak, az valami óriási... Na és a vége....a film megnézése előtt végig azon gondolkoztam, hogy vajon visszaköszön-e Gru a sztoriban és örömmel tapasztaltam, hogy igen, így kap egy szép átvezetést a történet. További pozitívum a remek zeneválasztás, van minden a soundtracken a Beatles-től kezdve a The Doors-ig, s akármennyire is azt gon... több»

 
dulkap   2015. 11. 10.

Aranyosan infantilis, gyakran remek és ötletes poénokkal. Kicsit összeszedettebb történettel jobban működött volna, de műfajában megfelel és egyszer el lehet rajta mosolyogni.

Sandra Bullock
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Connor Ball
Tristan Evans
 
Ebben a formában a Minions egy ügyesen bejáratott brand közepesnél valamivel erősebb tagja, amely tele van jobbnál-jobb részekkel, kiváló ötletekkel. Filmként mégis csak döcögve működik... több»
 
Elfogult Gru rajongóként nagyon féltem, hogy az előzményfilm egy ostoba sztorin fog elhasalni. Szerencsére a Universal PIctures humorzsákjában kellően sok poén maradt, hogy eladja az egyébként nagyon is szerethető történetet. több»
 
Minden negatívum ellenére maguk a minyonok továbbra is elképesztően vicces karakterek, a véletlenszerű csetlés-botlások a régi slapstick komédiák szellemét idézik, a 60-as évek történelmére tett kikacsintások is működnek és ha szemet hunyunk felette, hogy ezúttal hiányzik az az érzelmi plusz, ami a Gru-ban megvolt, egy kellemes másfél órás nyári kikapcsolódás lesz a jutalmunk a hűvös moziteremben. több»

A film összbevétele 1 159 398 397 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 956 459 225 forintot termelt.

 

A minionokat egy francia művész Eric Guillon tervezte.

(Deku)
 

Az a jelenet ahol egy sorban ülnek a minionok és esznek egy gerendán, az egy replikája a híres fotónak a "Lunch Atop a Sykscraper"-nek.

(Deku)
 

Sandra Bullock minionos cipőjének 10 másolatát jótékonyságra árverezték el.

(Deku)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.