Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
79
Vélemények
25
Képek
17
Videók
Minyonok
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Gondoltam lesz egy jó estém, ha megnézem ezt a mesét, egy kicsit csalódtam Gru-hoz képest elég gyenge volt.

 
indingo   2017. 04. 10.

Összességében tetszett a film, de azért még több mindent is belerakhattak volna. Az előzetes erősebb, mint maga a mese. A minionok gügyögése egy idő után zavaróvá válik.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 17.

Ha már a Marveles és Warner/DC szuperhősök kaphatnak eredettörténetet, akkor napjaink legnépszerűbb sárga cukiságainak is kijár. Hát a Minyonokkal megkaptuk mi is, na meg ők is. Ami a film legnagyobb előnye az a keret (vagyis az eleje és a vége). Az elején, amikor Minionjaink végigszáguldanak a történelem viharos évein , hogy szupergonosz gazdát találjanak maguknak, az valami óriási... Na és a vége....a film megnézése előtt végig azon gondolkoztam, hogy vajon visszaköszön-e Gru a sztoriban és örömmel tapasztaltam, hogy igen, így kap egy szép átvezetést a történet. További pozitívum a remek zeneválasztás, van minden a soundtracken a Beatles-től kezdve a The Doors-ig, s akármennyire is azt gondolnám, hogy ezek a zenék sosem fognak passzolni egy ilyen bugyuta kis meséhez, hát mégis... Ami a köztes történetet illeti, azért már akadnak kivetnivalóim. Ez a mizéria a korona elrablásával inkább erőltetett volt, mint vicces. Persze a Minionok önmagában garanciát jelentenek a szórakozásra, hisze elég figyelni az ügyetlenkedéseiket és a csetléseiket-botlásaikat, hogy mosolyra bírják a nézőt. Az persze megint más kérdés, hogy az alkotók a burleszkes humort túlontúl erőltetik, holott pár momentum, sőt jelenet erejéig képesek voltak megmutatni azt, hogy másfajta forrását is ismerik a nevettetésnek (pl. az Abby Road-os Beatles borító megidézése). Kár, hogy ezekből túl keveset láttunk. Scarlett Túlölő karaktere (bár dicséretes, hogy ezúttal egy nőt választottak főgonosznak) a végén már elég szánalomra méltó volt, amikor az óriásra nőtt Kevinnel harcolt, hogy egy gyerekkori álom miatt ő legyen az angol királynő. Az ő "szárnysegédjével" Herb Túlölővel pedig sikerült igazán túltolni a ripacskodást, amely így egy pillanatra sem tudott vicces lenni. A Minionokat a hibái ellenére azért mégsem mondanám rossznak, avagy katasztrofálisnak, csak egyszerűen az köszönt vissza, amit több kritikában is olvastam: ami működött mellékszereplőként, az főszereplőként már kevésnek bizonyult. Ettől függetlenül a kicsik (12 éven aluliak) szerintem még mindig szórakoztatónak találhatják, s talán nem titok, hogy ez a film kifejezetten nekik készült. Én csak azt bánom egy kicsit, hogy pont a lényeg nem kapott kellő támogatást: a film eleje és vége közötti bő 75 perc, amit egy valamirevaló cselekményre illett volna felhasználni. De azért nem akarok telhetetlennek tűnni: a stáblista utáni jelenet tényleg jól sikerült.

 
dulkap   2015. 11. 10.

Aranyosan infantilis, gyakran remek és ötletes poénokkal. Kicsit összeszedettebb történettel jobban működött volna, de műfajában megfelel és egyszer el lehet rajta mosolyogni.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Olyan volt, amilyenre számítottam, vicces, jó poénokkal.

Sandra Bullock
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Connor Ball
Tristan Evans
 
Ebben a formában a Minions egy ügyesen bejáratott brand közepesnél valamivel erősebb tagja, amely tele van jobbnál-jobb részekkel, kiváló ötletekkel. Filmként mégis csak döcögve működik... több»
 
Elfogult Gru rajongóként nagyon féltem, hogy az előzményfilm egy ostoba sztorin fog elhasalni. Szerencsére a Universal PIctures humorzsákjában kellően sok poén maradt, hogy eladja az egyébként nagyon is szerethető történetet. több»
 
Minden negatívum ellenére maguk a minyonok továbbra is elképesztően vicces karakterek, a véletlenszerű csetlés-botlások a régi slapstick komédiák szellemét idézik, a 60-as évek történelmére tett kikacsintások is működnek és ha szemet hunyunk felette, hogy ezúttal hiányzik az az érzelmi plusz, ami a Gru-ban megvolt, egy kellemes másfél órás nyári kikapcsolódás lesz a jutalmunk a hűvös moziteremben. több»
 

A minionokat egy francia művész Eric Guillon tervezte.

(Deku)
 

Az a jelenet ahol egy sorban ülnek a minionok és esznek egy gerendán, az egy replikája a híres fotónak a "Lunch Atop a Sykscraper"-nek.

(Deku)
 

Sandra Bullock minionos cipőjének 10 másolatát jótékonyságra árverezték el.

(Deku)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.