Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Minyonok (2015)

Minions
Filmadatlap
 
26
Szereplők
89
Vélemények
25
Képek
17
Videók

Galéria (25)

Sandra Bullock
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Connor Ball
Tristan Evans

Videók (17)

 
Timon   2022. 01. 21.

legújabb vélemény

1

Szerencsére nem vész el nagyon a "Gru-verzum" varázsa. A fő filmekkel jól elvoltam, még a (jó értelemben) szabadabb stílusú harmadik rész után is. Ez is hasonlóképpen hozza a szóraakoztatás színvonalát a maga nemében. Időbeli elhelyezkedése kellemes ... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Gondoltam lesz egy jó estém, ha megnézem ezt a mesét, egy kicsit csalódtam Gru-hoz képest elég gyenge volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

1

Volt szerencsém ma reggel a televízióban megnézni a minyonokat.Sajnos nagyot csalódtam,pedig imádom az animációs filmeket,de ez nagyon bugyuta,és értelmetlen mese volt.A humoros részek is erőltetettek,sablonosak voltak,a karakterekkel ugyan nem volt semmi bajom,de a film a Gru közelébe sem ért.Ez gyenge produkció.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Összességében tetszett a film, de azért még több mindent is belerakhattak volna. Az előzetes erősebb, mint maga a mese. A minionok gügyögése egy idő után zavaróvá válik.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 17.

0
Sárga cukiságok eredettörténete

Ha már a Marveles és Warner/DC szuperhősök kaphatnak eredettörténetet, akkor napjaink legnépszerűbb sárga cukiságainak is kijár. Hát a Minyonokkal megkaptuk mi is, na meg ők is. Ami a film legnagyobb előnye az a keret (vagyis az eleje és a vége). Az ... teljes kritika»

 
dulkap   2015. 11. 10.

0

Aranyosan infantilis, gyakran remek és ötletes poénokkal. Kicsit összeszedettebb történettel jobban működött volna, de műfajában megfelel és egyszer el lehet rajta mosolyogni.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Olyan volt, amilyenre számítottam, vicces, jó poénokkal.

A film összbevétele 1 159 398 397 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 956 459 225 forintot termelt.

 

A minionokat egy francia művész Eric Guillon tervezte.

(Deku)
 

Az a jelenet ahol egy sorban ülnek a minionok és esznek egy gerendán, az egy replikája a híres fotónak a "Lunch Atop a Sykscraper"-nek.

(Deku)
 

Sandra Bullock minionos cipőjének 10 másolatát jótékonyságra árverezték el.

(Deku)
 

A Minionok premierjén, Sandra Bullock egy minionos magassarkúban szambázott be.

(Deku)
 

Sandra Bullock-nak első alkalma, hogy gonosztevőt alakít.

(Deku)
 
Elfogult Gru rajongóként nagyon féltem, hogy az előzményfilm egy ostoba sztorin fog elhasalni. Szerencsére a Universal PIctures humorzsákjában kellően sok poén maradt, hogy eladja az egyébként nagyon is szerethető történetet. több»
 
Minden negatívum ellenére maguk a minyonok továbbra is elképesztően vicces karakterek, a véletlenszerű csetlés-botlások a régi slapstick komédiák szellemét idézik, a 60-as évek történelmére tett kikacsintások is működnek és ha szemet hunyunk felette, hogy ezúttal hiányzik az az érzelmi plusz, ami a Gru-ban megvolt, egy kellemes másfél órás nyári kikapcsolódás lesz a jutalmunk a hűvös moziteremben. több»