Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Robotok
 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Nem egy maradandó mese, de elszórakoztatja a nézőt. Inkább gyerekeknek lesz jobban kikapcsoló élmény. Felnőtteknek szóló poén max. egy-kettő van. A Britney-s számra zúzáson jót nevettem. Az animáció kifejezetten szépre sikerült.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon jó kis mese. Tanulságos és az animáció is nagyon szép. Tipikus történet: A nincstelen fiú nagyratör, hogy a családján és saját magán is segítsen... egy véletlen folytán belekeveredik valami nagy dologba... legyőzik a gonoszt... győz a jó és elnyeri méltó jutalmát. Papát és mamát felújítják és boldogan élnek örökké... vagy legalábbis valószínű, mert egy robot, ha van pénze, nem hiszem, hogy meg tud halni, mert mindig tud venni új alkatrészeket... lehet túlságosan belegondoltamXD


 
ANdraS   2016. 09. 19.

Ez egy nagyon jól sikerült mese, csodálkozok is miért ilyen kevés százalékot kapot.

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 18.

Kisfiúk nagy kedvence! Tanulságos történet, egy kisvárosi robotról, akinek nagy céljai vannak, és ezért mindent képes megtenni. Rodney nem retten meg semmitől, nem adja fel, és végül eléri célját.

 
Phalanx   2016. 05. 10.

Aranyos fiús animációs film. Minden évben készül valami ilyesmi. Repcsik, Verdák, aztán Verdák 2 stb. Most legalább végre valami újat alkottak. A történet nem nagy bajnok, de a célközönséget kielégíti. A poénokon kövéren nevetett a kisfiam, neki tetszett, ez a fontos. A film után robotot akart építeni, aztán robot akart lenni. Gyerekek :)

A film összbevétele 260 718 330 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky Studios 2. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A dalokat a Blue Man Group adja elő, akik ipari hangzásukról ismertek.

(ps)
 

Robin Williams újra animációs filmben szerepelt, utoljára az Aladdin és a tolvajok fejedelme (1996) című filmben vállalt hasonló munkát.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.