Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Macskafogó

(Macskafogó)
 
mamiéstöti2  2016. 08. 05.

Nagyon jó mese, megüti a magyar szintet. Mindenképp ajánlani tudom a mai fiatalságnak is.

 
Laca92  2017. 03. 09.

Nem rég láttam, egész érdekes, de nagyon jót mulattam tetszett, aranyos kis rajzfilm.

 
Orosz István  2016. 05. 27.

Én szerintem ez a maagyar rajzfilm ami hollywoodi kasszasiker is lehetne. De mivel magyar így nem terjedt el. Nem baj mi élvezzük, és még sok sok generáció fogja élvezni. Nagyon sokszor láttam, és sokáig nem is sejtettem hogy magyar alkotás. Ez bizonyítja mi is tudunk nagyokat alkotni.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Igazán jó film lett ez. Itt nem tudnék negatívot említeni mert az egész film úgy volt rendben ahogy kitalálták. Lélegzetelállító jelenetek és történet jellemzi a filmet ami teljesen leköti a nézőt.

 
Deku  2017. 07. 08.

Ritka az ilyen számomra, magyar film is és régi is amiből legalább egy elveszi a kedvem a filmtől. De itt nem ez történt nagyon szórakoztató film volt. Ez olyan volt amit bármikor újra elővennék és megnézném egy délutáni szórakozás gyanánt. Maximálisan kielégítette a filmezési vágyamat.

Smoking Barrels: Macskafogó (1986)
Jelszó? Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. Aki ezt nem tudja, az menjen vissza a balettbe ugrálni! Nem hiszem, hogy sokan lennének ilyenek, hiszen a Macskafogó frenetikus szövege, pergő poénjai mára már klasszikussá értek. Sok évvel a bemutatója után is ugyanolyan kiváló szórakozást nyújt ez az abszolút egyedi rajzfilm, mint a bemutatója idején, ezredszer is betegre tudjuk nevetni magunkat rajta, zseniális alkotásról van szó!
 

Teufel egyik szeme helyén nem valami drágakő van, hanem egy biciklis prizma, azaz macskaszem.

(moviewer)
 

A mesét Oscar díjra jelölték.

(Laca92)
 

Grabovszky ruháján a piros kék kompozíció rajta egy G betűvel Supermanre utal.

(Laca92)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.