Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A Madagaszkár pingvinjei (2014)

Penguins of Madagascar
Filmadatlap
 
35
Szereplők
88
Vélemények
13
Képek
21
Videók
 
Deku   2017. 07. 24.

Nekem ez a film kissé kétes érzést ébreszt. Egy részt tetszik mert vicces és szórakoztató más részt pedig kicsit úgy érzem ez csak meg akarja lovagolni a cukiság faktort.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Nekem nagyon gyenge volt. Egyszer nézhető. A madagascar ennél sokkal de sokkal jobb. Poénok laposak voltak meg nincs meg az az érzés, hiányolom az állatkertből megszökött négyest a makikat, de fel kell fogni az ő idejük már lejárt, és pingvin korszak van. Attól független a gyerekeknek biztos elnyerte a tetszésüket!


 
babsy88   2015. 01. 23.

Imádom ezeket a pingvineket, a kis epizódokat is. Messze felülmúlta az eredeti mesét. Sok mondanivalója volt, hogy egy csapatban mindenkire szükség van, és senki sem értéktelen. Vicces, szórakoztató. 5/5

 
andor50   2016. 04. 17.

Sosem értettem mért tolják ennyire a pingvineket a Madagaszkárból, sosem voltak olyan érdekesek hogy önálló filmet kapjanak, szerintem. A készítők szerint viszont megérdemelték, nos ebből pár látványosabb jelenet és néhány jó poén maradt meg, a többi viszont felejthető.

 
NFG   2018. 03. 30.

Számomra sajnos csalódás volt ez a rajzfilm! Kevés volt! Nem hozta azt a szintet, amit vártam az előzetes alapján! És kissé átalakította azt a véleményem, amit a Madagaszkárban váltottak ki!

Benedict Cumberbatch
John Malkovich
Benedict Cumberbatch
 
Mint ahogy erre a cím is utal, ezek a pingvinek nem Madagaszkárról származnak – mivel ott egy darab sem él -, hanem a Madagaszkár című rajzfilmből. Amíg elkészül a negyedeik rész, addig ők szórakoztatnak minket. több»
 

A filmben megjelenő pingvineket a Madagaszkár (2005) című egész estés animációs filmből, valamint a Madagaszkár pingvinjei (2008) című animációs sorozatból ismerhetjük.

(ps )
 

Apró baki a filmben, hogy amikor a fóka a pingvinekre támad, akkor eltűnik az a két hógolyó, amiben a tojás és a pingvinek voltak egy jelenettel korábban.

(ps )
 

A tervek szerint a film csak 2015 márciusában került volna a mozikba, de sikerült hamarabb befejezniük.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.