Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A Madagaszkár pingvinjei (2014)

Penguins of Madagascar
Filmadatlap
 
35
Szereplők
92
Vélemények
13
Képek
12
Videók

Galéria (13)

Benedict Cumberbatch
John Malkovich
Benedict Cumberbatch

Videók (12)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 15.

legújabb vélemény

1
Kowalski, lehetőségek?!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes érzések voltak bennem, hiszen valahol tetszett a külön filmjük, és voltak benne jó poénok is, de még is egy kis hiányérzet maradt bennem a végén. A történetre sem panaszkodnék, hiszen egészen sajátos kis sztori volt, és jól mutatta be a pingvin osztag kis meséjét. Csak valahol megszoktuk a Madagaszkár filmekben és a sorozatban is, hogy talpraesettek, képzettek, és megoldanak mindent, itt egy kicsit le lettek butítva egyes jelenetekben. Amikbe a poénokat próbálták néhol fektetni, ott volt az az érzésem, hogy ezzel a megoldással érvényesítették a jeleneteket, hogy akkor a "pingvinek egyszerűek és tehetetlenek" legyenek. Ez szerintem nem volt egy jó megoldás, viszont kárpótolt a többi humoros jelenet, és a néhol felfedezhető jó beszólás. A legeleje pedig nagyon imádnivaló volt, amikor még az Antarktiszon voltak, és onnan kezdődött négyük közös élete. Összességében jó kis előzményfilm lett belőle, még ha néhol voltak is hibák, és a cselekmény is helyenként lapos volt. De imádjuk a cukiságfaktort Kapitány, Kowalski, Közlegény és Rico személyében.

 
indingo   2019. 05. 17.

0

A történet kissé lapos és marad egy kis hiányérzete a nézőnek, de akad egykét jó duma és a figurák sem olyan rosszak és ne felejtsük el gyerkőcök a célközönség.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Nekem ez a film kissé kétes érzést ébreszt. Egy részt tetszik mert vicces és szórakoztató más részt pedig kicsit úgy érzem ez csak meg akarja lovagolni a cukiság faktort.

 
Artemisia   2019. 12. 16.

1

Alapvetően tetett, bár egy kicsit elrúgaszkodott a Madagaszkár-filmek hangulatától és struktúrájától. Egy tipikus "Bond"-rajzfilmet kreáltak, ahol hivátos ügynökökkel karöltve-rivalizálva üldözik a világuralomra törő, gonosz zseni polipot, bevetve a... több»

 
Thibo84   2019. 06. 05.

0

A Madagaszkár sorozatban a pingvineket úgy ismerte meg az ember, hogy minden gondot megtudnak oldani és az összes adódó problémára ők a megoldás, közben meg viccesek is. Itt még is lebutítják őket. A történet átlagos, a humora gyenge. Többet vártam, sajna csalódtam.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

0

Nekem nagyon gyenge volt. Egyszer nézhető. A madagascar ennél sokkal de sokkal jobb. Poénok laposak voltak meg nincs meg az az érzés, hiányolom az állatkertből megszökött négyest a makikat, de fel kell fogni az ő idejük már lejárt, és pingvin korszak van. Attól független a gyerekeknek biztos elnyerte a tetszésüket!

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Imádom ezeket a pingvineket, a kis epizódokat is. Messze felülmúlta az eredeti mesét. Sok mondanivalója volt, hogy egy csapatban mindenkire szükség van, és senki sem értéktelen. Vicces, szórakoztató. 5/5

A film összbevétele 373 515 621 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben megjelenő pingvineket a Madagaszkár (2005) című egész estés animációs filmből, valamint a Madagaszkár pingvinjei (2008) című animációs sorozatból ismerhetjük.

(ps)
 

Apró baki a filmben, hogy amikor a fóka a pingvinekre támad, akkor eltűnik az a két hógolyó, amiben a tojás és a pingvinek voltak egy jelenettel korábban.

(ps)
 

A tervek szerint a film csak 2015 márciusában került volna a mozikba, de sikerült hamarabb befejezniük.

(ps)
 

Benedict Cumberbatch a forgatás során mindig hibásan ejtette ki a pingvint. Az angol penguin helyett pengwing-et mondott.

(ps)
 
Mint ahogy erre a cím is utal, ezek a pingvinek nem Madagaszkárról származnak – mivel ott egy darab sem él -, hanem a Madagaszkár című rajzfilmből. Amíg elkészül a negyedeik rész, addig ők szórakoztatnak minket. több»