Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63

A Szörny mentőakció (2013)

Escape from Planet Earth
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
fdavid   2015. 03. 22.

legújabb vélemény

Elég nehéz újat mutatni szörnyekből, ufókból, főleg animáció formájában, amikor olyan magas standardeknek kell megfelelni, mint a Szörny Rt., vagy a Szörnyek az űrlények ellen. Sajnos a film sem történetben, sem karakterekben nem tud kiemelkedni elődei mögül.

 
sbalazs   2015. 01. 27.

EZ a film szerintem iszonyat gyenge! Erőltetett, alig van benne jó poén, csak kisgyerekeknek tudom ajánlani. Sok poént akartak beletenni, de 90% annyira erőltetett, hogy néhány emberen kívül senki sem nevetett rajtuk.


 
tamas84   2015. 01. 10.

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán

A film összbevétele 74 597 643 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 6 300 forintot termelt.

 

A Rainmaker Entertainment stúdió első filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.