Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 03. 27.

Vicces, aranyos, szórakoztató rajzfilm. Jó feltevés, egy bolygó története,ahol az ember az idegen, a humor és a kalandok fő forrása ez a helyzetkomikum. A karakterek roppant szerethetőek, különösen a Xenomorph jellegű kutya és a magát kutyának képzelő kis kőzetgyűjtő robot. Az ember idegen voltából adódó félreértések és feltevések egy igazán fergeteges vígjátékot eredményeznek.Az egyetlen hiányosság,amit fel tudnék hozni az, hogy kicsit részletesebb, sajátosabb civilizációt dolgozhattak volna ki az 51-es bolygó számára, az ugyanis rengeteg hasonlóságot mutat a Föld szokásaival. Pl. fehér kerítéses kisvárosok, kerti grillezés, autók mint közlekedési eszközök,azonos elektronikai technika,( mozi,tv,dvd, ), azonos oktatási rendszer, azonos külső nemi jellegek a két nem között. Ezeket a lehetőségeket jobban ki lehetett volna aknázni,de így is remek film.

 
Pillcsi   2015. 10. 20.

Nagyon jó mese sztem. Nekem nagyon tetszettek az utalások más filmekből. És kicsit éreztem benne a vissza a jövőbe remekművet, ami nagy kedvencem.Ajánlom kisgyerekesnek is!

 

Összesen 120 millió dollárt hozott a film.

(LionelMessi10 )
 

A filmet Maya és 3d Studio Max szoftverekkel készítették.

(magyaristvan )
 

A kutyát Ripley-nek hívják. Szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy miért. Ha mégis akkor -> Alien franchise.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.