Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Kémesítve (2019)

Spies in Disguise
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
9
Videók
Kémesítve
 
imreacs82   2020. 01. 12.

Nagyon jópofa animációs vígjáték, aranyos karakterekkel, cuki beszólásokkal és nem utolsó sorban jó sztorival. A címe kicsit meglepett, szerintem nem túl találó, de a film kárpótol.

 
Dan   2020. 01. 08.

Kicsit kiszámítható sztori, gyakorlatilag az összes klisé el van puffogtatva, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk, persze nem kell minden újdonságnak egyben úttörőnek is lennie, de azért egy kicsivel több fantáziát is belevihettek volna az egészbe.


 
Jony Crash   2020. 01. 04.

Ha valami, akkor eredeti szinkronnal kell megnézni ezt a mesét, Will Smith és Tom Holland remek munkát végzett, nagyon az ő "alakításuk" tartja meg az egész koncepciót, még ha a történet valahogy közel sem mondható annyira eredetinek. Ettől eltekintve szerintem egy bármikor, közös mozizásra alkalmas animációt kaptunk.

 
nero   2019. 12. 27.

Nem árulok el nagy titkot, a Kémesítve nem lesz benne a top 10 legjobb animációban, ami az utóbbi időben napvilágot látott. Főként erőltetett poénok jellemzik a sztorit, amelyeknek működniük kellene, de inkább csak kínosan mosolyog rajtuk az ember, ráadásul ha nagyon összegeznem kellene, ez a fajta rajzolási technika szerintem ma már nem annyira működik.

 
Scanian   2019. 12. 26.

Nem tagadom, nagyon vártam ezt a mesét, nagyon eredeti ötletnek tűnt, persze rá kellett jönnöm, hogy annyira azért mégsem az. :) Smith és Holland remek munkát végzett szinkronszínészként, de valahol elég nagy érdektelenségbe fullad a történet. Egyszeri megnézésre kellemes és egyáltalán nem mondanám időpocsékolásnak, de nem hiszem, hogy még egyszer belevágnék.

 
Végeredményben azonban egy aranyos, humoros szösszenetet kapunk, amelyet nem fogunk a nagyok között emlegetni, de amíg tart, szórakoztat. több»
 
Kémesítve kritika több»
 
Összességében tehát egy kellemes darabbal bővült a gyerekek mesetára, és a felnőtteknek se szükséges majd mindenféle magas alkoholtartalmú ital a mozi elviseléséhez! több»

A film 121 519 835 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 85 286 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Will Smith első animációs filmje a 2004-es Cápamese óta.

(hp)
 

A Kémesítve az utolsó animációs film, amit a 2010-es években mutattak be a mozik.

(hp)
 

Ez Rashida Jones harmadik animációs filmje az Agymanók és A grincs után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.