Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

Kémesítve (2019)

Spies in Disguise
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
11
Videók
Kémesítve
 
BoBamburg   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

Kellemes meglepetésként ért a film, ugyanis jó humorú, kimondottan szórakoztató és szerethető darab. Sőt, az utóbbi időkben az egyik legjobb animációs film volt amit láttam.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

Nem is tudom hol kezdjem. Már az előzetese is felkeltette a figyelmemet, de először azt gondoltam, hogy az a másfél perces előzetes már minden lényeges dolgot elmondott az animációról és hogy ha megnézem semmi többet nem fog adni. Persze nagyon érdek... több»


 
imreacs82   2020. 01. 12.

Nagyon jópofa animációs vígjáték, aranyos karakterekkel, cuki beszólásokkal és nem utolsó sorban jó sztorival. A címe kicsit meglepett, szerintem nem túl találó, de a film kárpótol.

 
Hgggggggffftttt   2020. 02. 08.

Nekem nagyon tetszett ez a film.

 
Spidey   2020. 02. 21.

Inkább kisebb gyerekek számára fog majd ez nagyon jól jönni. én is megpróbáltam megnézni hátha jó lesz Tom Holland és Will Smith neve miatt de nekem túl egyszerű volt nagyon kiszámítható volt az egész történet viszont a zenék azok nagyon jól passzoltak és az animációs gyönyörű gyönyörű volt.

 
zeusz96   2020. 04. 28.

Sokkal több van benne mint amit az ember gondolna. Az egész történet a jó és a rossz kapcsolataról szól és az emberéletek fontosságáról.

 
money   2020. 01. 08.

Kicsit kiszámítható sztori, gyakorlatilag az összes klisé el van puffogtatva, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk, persze nem kell minden újdonságnak egyben úttörőnek is lennie, de azért egy kicsivel több fantáziát is belevihettek volna az egészbe.

A film összbevétele 171 616 764 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 130 404 950 forintot termelt. A hazai mozik összesen 91 609 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Will Smith első animációs filmje a 2004-es Cápamese óta.

(hp )
 

A Kémesítve az utolsó animációs film, amit a 2010-es években mutattak be a mozik.

(hp )
 

Ez Rashida Jones harmadik animációs filmje az Agymanók és A grincs után.

(hp )
 

A Kémesítve Tom Holland első angol nyelvű animációs filmje. A színész korábban egy alkalommal már vállalt szinkronszerepet egy japán animációs produkcióban, az Arrietty - Elvitte a manóban.

(hp )
 

A film szinkronszínészei közt találjuk Tom Holland és . Mindkét színészt láthattuk a Bosszúállók harmadik és negyedik részében. Míg Holland Pókembert, Gillan Nebulát alakította a Marvel szuperhősfilmjeiben.

(hp )
 

A Kémesítve a Chernin Entertainment első animációs mozifilmje.

(hp )
 

A Kémesítve a 20th Century Fox első animációs filmje, melyet azt követően mutattak be, hogy a céget felvásárolta a Disney.

(hp )
 

A Kémesítve Nick Bruno és Troy Quane rendezői debütálása.

(hp )
 

A film alapjául Lucas Martell 2009-es animációs rövidfilmje, a Pigeon: Impossible szolgált.

(hp )
 

A filmet eredetileg 2019. január 18-án mutatta volna be a 20th Century Fox, de a premiert végül többszöri halasztás után 2019. december 25-re tűzték ki.

(hp )
 
Végeredményben azonban egy aranyos, humoros szösszenetet kapunk, amelyet nem fogunk a nagyok között emlegetni, de amíg tart, szórakoztat. több»
 
Kémesítve kritika több»
 
Összességében tehát egy kellemes darabbal bővült a gyerekek mesetára, és a felnőtteknek se szükséges majd mindenféle magas alkoholtartalmú ital a mozi elviseléséhez! több»