Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Pulykaland
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Eszes, furfangos rajzfilm. Pont az esetem. Igazán kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak és még a hálaadás történelmét is bemutatják a kissebb gyerekeknek. A látvány és a zene is igazán jó volt.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb rajzfilmje. Rengeteg poén, kellemes megjelenítés és rendkívül egyedi szereplők. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 05.

Szolidaritásból ötös a rajzfilmnek. Igaz most megnézve nem tudnék pulykát enni soha de hát ha érzed az friss ropogós pulykasült illatát nem mond nemet rá az ember. Jó hogy azért a fordított szemszög megvilágítja a másik fél érdekeit is és igaz az is hogy az ünnepek csak azért vannak hogy fogyjon a kaja, mert ezt így illik. Nekem tetszett gyerekeknek símán bármikor hisz nincs semmi vérengzés benne nagyon filnoman kezeli a csúf igazságot. A kis utalások pedig a felnőtteknek is élvezhetővé teszi.

 
szd91   2015. 07. 26.

Kedves madaras mese. Végre nem a karácsony a főszereplő hanem a Hálaadás. Üdítő kivétel. Van benne gy kis scifis vonal az időgéppel, kis történelmi a hálaadás történetének elmesélésével. A karakterek aranyosak, viccesek. Kisgyerekes családoknak kötelező.

 
Homer   2016. 07. 29.

Ez volt a 2013-as év egyik legjobb karácsonyi témájú meséje, pontosabban a hálaadásé, de magyarországon ez összefolyik sajnos. Pedig jó lenne ha külön ünnepelnénk. Aranyos a történet ahogy megmagyarázzák és megváltoztatják az időgéppel a múltat hogy megmentsék a pulykákat.

 
tothistvan2   2015. 03. 11.

Pulykákról szóló mese a jobbik fajtából! Vagyis a legjobb pulykás film! Nagyon jó poénok vannak benne! Látvány terén sincs szégyellnivalója a filmnek, remek lett! Első perctől az utolsóig szórakoztat a mese! 8/10

 
sziliné bea   2015. 02. 09.

Egyszer meg lehet nézni,de nem olyan nagy szám szerintem! Sem a történet sem a látvány nem fogott meg igazából, nem tudom jó szívvel ajánlani.

A film összbevétele 110 387 072 dollár volt (imdb.com).

 

Standish kapitány a film első félórája körül egy gyufaszálat tart a csőrében 1621-ben. A gyufa viszont 200 évvel később 1820-ban jelenik csak meg a mindennapokban.

(dailyfilmsan)
 

Az egyik jelenetben, ahol a falusiak dinamitot dobálnak a pulykákra 1867 van. A dinamitot viszont csak 250 évvel később találják fel.

(dailyfilmsan)
 

Jenny szerepét Scarlett Johanson is megpályázta.

(dailyfilmsan)
 

Zachary Levi is esélyes volt Reggie szerepére, de Owen Wilson elhappolta előle.

(dailyfilmsan)
 

Ez az első film, ahol először használta a Relativity media az új logoját.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.