Mr. Peabody és Sherman kalandjai (2014)

Mr. Peabody & Sherman

Mr. Peabody és Sherman kalandjai

Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Aranyos és kedves történet egy kisfiúról és a kutyájáról. Nekem kifejezetten tetszett ez az időutazós történet ahogy próbálnak visszazökkenteni mindent a régi kerékvágásba. Az animáció kifejezetten gyönyörű volt.

mamiéstöti2   2017. 08. 17.

A bemutatója alapján szimpatikus volt számomra, de mikor megnéztem nem estem le a székről. A bemutatóban belerakták az összes poént, elég lett volna csak azt látni.

Norbert93   2019. 02. 26.

Végre egy kis élvezhető, időutazós, kalandozás. Igazi kalandfilm.

dailyfilmsan   2018. 12. 09.

Kissé torzítja a történelmi tényeket amiket fellibbent az utazás során. Csak ez nem tetszett benne, minden más bejött. A gonosz karakter idegesítő volt és a jó karakter szerethető viszont a kislány aki a konfliktust kirobbantotta szintén idegesítő. V... több»

Curacao86   2015. 04. 09.

Aranyos, kedves, vicces, szerethető, tanulságos, humoros, szórakoztató mese! Mindenkinek ajánlott! :)

babsy88   2015. 01. 23.

Egyszer nézhető, nem egy nagy mese. Elég unalmas, bár lehet, hogy kicsiknek készült, de azok közt is van jó. Bakacsinék mellékszereplőitől nem vártam sokkal többet, de akkor is.

kevelin   2018. 03. 07.

Nekem tetszett. Bár az előzetesben az összes poént lelőtték ennek ellenére egyszer rendben volt. Kisebbeknek készült, felnőtteknek annyira nem eladható, de egyszer nézhető volt.

A trójai ütközet a 300 (2006) című filmet parodizálja.

(ps)

Sherman uzsonnás dobozán Stephen Hawking képe látható, valamint "az ebéd rövid története" (Brief History of Lunch) olvasható, ami Hawking bestsellerére, Az idő rövid története (Brief History of Time) című könyvére utal.

(ps)

A filmben elhangzó didgeridoo szóló a cseh Ondřej Smeykal Didgeridoo Solo című albumából való.

(ps)

Spartacus megjelenése Kirk Douglast idézi. Ez nem véletlen, ugyanis a színész alakította az 1960-as Spartacus főszerepét

(ps)

A filmben több utalás is van a Rocky és Bakacsin (1959) című animációs sorozatra. Ilyen például a Bakacsint ábrázoló festmény Mr. Peabody lakásában.