Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
9
Képek
8
Videók
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Aranyos és kedves történet egy kisfiúról és a kutyájáról. Nekem kifejezetten tetszett ez az időutazós történet ahogy próbálnak visszazökkenteni mindent a régi kerékvágásba. Az animáció kifejezetten gyönyörű volt.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

A bemutatója alapján szimpatikus volt számomra, de mikor megnéztem nem estem le a székről. A bemutatóban belerakták az összes poént, elég lett volna csak azt látni.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 09.

Kissé torzítja a történelmi tényeket amiket fellibbent az utazás során. Csak ez nem tetszett benne, minden más bejött. A gonosz karakter idegesítő volt és a jó karakter szerethető viszont a kislány aki a konfliktust kirobbantotta szintén idegesítő. Viszont van jellemfejlődés hiszen a film végére öribarik lesznek... de nem derül ki miért volt a kezdeti ellenszenv. Amúgy nézhető.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Egyszer nézhető, nem egy nagy mese. Elég unalmas, bár lehet, hogy kicsiknek készült, de azok közt is van jó. Bakacsinék mellékszereplőitől nem vártam sokkal többet, de akkor is.

 
Norbert93   2019. 02. 26.

Végre egy kis élvezhető, időutazós, kalandozás. Igazi kalandfilm.

A film összbevétele 275 698 039 dollár volt (imdb.com).

 

A trójai ütközet a 300 (2006) című filmet parodizálja.

(ps)
 

Sherman uzsonnás dobozán Stephen Hawking képe látható, valamint "az ebéd rövid története" (Brief History of Lunch) olvasható, ami Hawking bestsellerére, Az idő rövid története (Brief History of Time) című könyvére utal.

(ps)
 

A filmben elhangzó didgeridoo szóló a cseh Ondřej Smeykal Didgeridoo Solo című albumából való.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.