Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
9
Képek
8
Videók
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

A bemutatója alapján szimpatikus volt számomra, de mikor megnéztem nem estem le a székről. A bemutatóban belerakták az összes poént, elég lett volna csak azt látni.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Egyszer nézhető, nem egy nagy mese. Elég unalmas, bár lehet, hogy kicsiknek készült, de azok közt is van jó. Bakacsinék mellékszereplőitől nem vártam sokkal többet, de akkor is.


 
nanita95   2018. 12. 09.

Kissé torzítja a történelmi tényeket amiket fellibbent az utazás során. Csak ez nem tetszett benne, minden más bejött. A gonosz karakter idegesítő volt és a jó karakter szerethető viszont a kislány aki a konfliktust kirobbantotta szintén idegesítő. Viszont van jellemfejlődés hiszen a film végére öribarik lesznek... de nem derül ki miért volt a kezdeti ellenszenv. Amúgy nézhető.

 
emesejuhasz   2015. 06. 21.

Nagyon aranyos, csak nem kötött le

 
kevelin   2018. 03. 07.

Nekem tetszett. Bár az előzetesben az összes poént lelőtték ennek ellenére egyszer rendben volt. Kisebbeknek készült, felnőtteknek annyira nem eladható, de egyszer nézhető volt.

 

A trójai ütközet a 300 (2006) című filmet parodizálja.

(ps )
 

Sherman uzsonnás dobozán Stephen Hawking képe látható, valamint "az ebéd rövid története" (Brief History of Lunch) olvasható, ami Hawking bestsellerére, Az idő rövid története (Brief History of Time) című könyvére utal.

(ps )
 

A filmben elhangzó didgeridoo szóló a cseh Ondřej Smeykal Didgeridoo Solo című albumából való.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.