Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Hibás Ron (2021)

Ron's Gone Wrong
Filmadatlap
 
40
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Galéria (10)

Videók (3)

 
herkedavid   2022. 02. 26.

legújabb vélemény

1
Többet vártam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film mondanivalója ötletes, amivel nincs is semmi probléma. Viszont nekem minden mással volt. Elcsépelt történet (senki kisfiúból lesz valaki, aki megment mindenkit), ilyen szokványos dolgok, amiket a legtöbb film, mese már megcsinált, csak kicsit másképp, más köntösben, szóval nekem annyira nem jött át, de gyerekeknek, tizenéveseknek teljesen jó lehet.

 
Artemisia   2021. 11. 01.

a nap véleménye

4
Egy igaz barátság története

Digitalizált világunk aktuális problémáira hívja fel a figyelmet a Locksmith Animation első animációs filmje. A Hibás Ron görbe tükröt tart a fagyasztói társadalomnak, és a gyerek nyelvén beszél az egyre nagyobb méreteket öltő közösségimédia-függőség... teljes kritika»

 
Lubi   2021. 10. 21.

5
Digitális gyermekkor

Miután a Walt Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, a folyamatban lévő és már elkészült produkciók jelentős részét a különböző streaming felületekre száműzte. Egyes alkotások mégis hagyományos moziforgalmazásba kerültek, hogy a közönség a n... teljes kritika»

 
Mirci   2021. 10. 21.

3

Kicsit minden ez a mese, szívmelengető, szórakoztató és aranyos. Érdemes beülni rá!

 
Guszti   2021. 10. 22.

3

Jaj, hát ez egy irtó aranyos kis mese lett, nagyon kellett már nekem egy ilyen, könnyed kikapcsolódás tud nyújtani.

 
KCintia   2022. 02. 22.

2
Könnyed kikapcsolódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon szép, kellemes és könnyed mese volt ez. Az elején még elég bugyutácskának tűnt nekem, így nem tudtam, tetszeni fog-e vagy sem. Aztán a közepe fele megindul a cselekmény és a jellemfejlődés, igazából onnan vált "nézhetővé", mikor az erdőbe elszöktek. Az előtt csak nevettem néha a roboton meg a bolond nagyin, és így ennyi. Viszont amennyire az elején alábecsültem, annyira indult be a végére, és kaptunk egy kerek egész történetet mondanivalóval. A végén a jeleneten még egy picit el is érzékenyültem.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 23.

2
Vicces

Kitűnik a tömegből, humoros, van története, szerethető, van mondanivalója. Mindenképpen ajánlom!

A film 59 752 174 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 43 134 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jack Dylan Grazer két animációs filmen is dolgozott egyidejűleg, így a Hibás Ron mellet a Luca is bemutatásra került 2021-ben.

(csd)
 

Ez a második olyan animációs film, mely azt követően, hogy a Disney felvárásolta a 20th Century Foxot, a 20th Century Studios égisze alatt kerül a mozikba.

(hp)
 

A filmet eredetileg 2021. februárjában mutatták volna be a mozik, azonban a koronavírus-járvány miatt a premiert tavaszra halasztották.

(hp)
 
[...] éppen csak az a pici, még a pici Ronnál is kisebb plusz hiányzik belőle, amitől nem csak egy aranyos, a mozis bemutatót vizuálisan is kiérdemelt filmecske lenne belőle, hanem olyan, amely az üzembiztos szórakoztatás mellett meglepni is képes a közönségét. több»