Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A Mitchellék a gépek ellen (2021)

The Mitchells vs. the Machines
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 03. 07.

legújabb vélemény

0

Nekem nem jött át. Soha nem jöttek be a robotos mesék/messfilmek/filmek, de tényleg ez édeskevés volt

 
Artemisia   2022. 01. 24.

a nap véleménye

6
Mitchellék az unalom ellen

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Derült égből fasírt és a Pókember: Irány a Pókverzum! producereinek filmje egy robotapokalipszis kellős közepén igyekszik áthidalni a generációs szakadékokat. A mesterséges intelligenciák kollektív öntudatra ébredése és a családon belüli széthúzás ... teljes kritika»

 
KCintia   2021. 05. 03.

4
Nagyon jó!

Nem tudom , hogy ki mit gondol, de én nagyon régóta vártam már egy olyan mesét, ami után felkelek a kanapéról, és azt mondom: igen, megérte. Na ez a mese végre ilyen volt. A kinézet maximálisan frankó, a karakterek kedvelhetők, a kutya pedig egyenesen imádnivaló. Úgy érzem, hogy ezt még többször meg fogom nézni.

 
Ms. Akárki   2021. 10. 29.

3

Imádnivaló családi mese, melyet az egész család végignevet. Nagyon szerethető volt az egész. Már nagyin hiányzott idén egy ilyen mese.

 
Eastern79   2021. 05. 04.

a nap véleménye

6
Szürreális mestermű

A Sony legújabb meséje egy szívet melengető pillanatokkal teli családi történet, ami olyan, mintha Salvador Dali összemixelte volna a Tron látványvilágát a mangákkal és a sitcomokkal, mindezt megfejelve nagy adag társadalomkritikával, finom humorral és lenyűgöző képi világgal. Az pedig csak hab a tortán, hogy a világot egy olyan ronda kutya menti meg, akiről nehéz eldönteni, hogy nem malac-e, esetleg egy vekni kenyér. Tökéletes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.

 
hp   2021. 05. 05.

5

Ez egyszerűen zseniális volt. Friss és kreatív, humoros és elgondolkodtató, látványos és szívhez szóló. Ódákat lehetne zengeni róla, de most inkább bele sem kezdek, egyszerűen csak nézzétek meg, nem fogjátok megbánni. Csillagos ötös filmélmény, minden elismerésem az alkotóknak.

 
Rea387147   2021. 04. 30.

2

Véleményem szerint ez egy nagyon aranyos, vicces és családias animációs film lett. Az alkotók kitettek magukért. A film azt is bemutatja nekünk, hogy részben miről is szól a család. Nagyon szerethető animációs film lett, személy szerint nekem irtóra ... több»

 

A Mitchellék a gépek ellen 2022-ben Oscar-jelölést is kapott A legjobb animációs film kategóriában.

(picurka)
 

A Teljes kikapcsolódás a Sony Animation 21. egészestés filmje, egyúttal az első, melyet a 2020-as években mutattak be a mozik.

(hp)
 

Maya Rudolph harmadik olyan animációs filmje, mely a Sony Animation égisze alatt készült Az Emoji-fim és az Angry Birds 2: A film után.

(hp)
 

A Teljes kikapcsolódás Mike Rianda rendezői debütálása.

(hp)
 

2018. május 22-én jelentette be a Sony Pictures Animation, hogy Phil Lord és Christopher Miller produceri felügyeletével megkezdődtek a The Mitchells vs. the Machines című új animációs filmjük munkálatai. Az első jelenetfotókat 2020. február 20-án az Entertainment Weekly portálon hozták nyilvánosságra, egyúttal ekkor derült ki, hogy a film végül Connected (magyar hivatalos cím: Teljes kikapcsolódás) címmel kerül majd a mozikba.

(hp)
 
Phil Lord és Christopher Miller előbb a LEGO filmmel, majd a Pókember: Irány a Pókverzum! című Oscar-díjas alkotásukkal tették le névjegyüket Hollywoodban, hogy rövid idő alatt az animációs műfaj leginspirálóbb rendezőivé avanzsáljanak elő sokak számára. Filmjeik rendhagyó animációs stílusát és egyedi humorvilágát pedig új filmjükben sem felejtették el továbbvinni. A Mitchellék a gépek ellen című film ugyanis annak ellenére piszok szórakoztató és tanulságos, hogy a tudományos-fantasztikus filmek összes lózungját elpuffogtatják benne. több»
 
A Mitchellék a gépek ellen ékes példa arra, hogyan lehet a „család” koncepcióját úgy szerethetővé tenni, hogy a kedves nézőnek nem fordul ki a bele az első öt percben, és akármennyire lehetetlennek tűnik, képes kombinálni a konzervatív értékeket az abszolút befogadással. több»