Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Vélemények: Mr. Peabody és Sherman kalandjai (2014)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Aranyos és kedves történet egy kisfiúról és a kutyájáról. Nekem kifejezetten tetszett ez az időutazós történet ahogy próbálnak visszazökkenteni mindent a régi kerékvágásba. Az animáció kifejezetten gyönyörű volt.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

A bemutatója alapján szimpatikus volt számomra, de mikor megnéztem nem estem le a székről. A bemutatóban belerakták az összes poént, elég lett volna csak azt látni.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 09.

Kissé torzítja a történelmi tényeket amiket fellibbent az utazás során. Csak ez nem tetszett benne, minden más bejött. A gonosz karakter idegesítő volt és a jó karakter szerethető viszont a kislány aki a konfliktust kirobbantotta szintén idegesítő. Viszont van jellemfejlődés hiszen a film végére öribarik lesznek... de nem derül ki miért volt a kezdeti ellenszenv. Amúgy nézhető.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Egyszer nézhető, nem egy nagy mese. Elég unalmas, bár lehet, hogy kicsiknek készült, de azok közt is van jó. Bakacsinék mellékszereplőitől nem vártam sokkal többet, de akkor is.

 
Norbert93   2019. 02. 26.

Végre egy kis élvezhető, időutazós, kalandozás. Igazi kalandfilm.

 
emesejuhasz   2015. 06. 21.

Nagyon aranyos, csak nem kötött le

 
kevelin   2018. 03. 07.

Nekem tetszett. Bár az előzetesben az összes poént lelőtték ennek ellenére egyszer rendben volt. Kisebbeknek készült, felnőtteknek annyira nem eladható, de egyszer nézhető volt.

 
Curacao86   2015. 04. 09.

Aranyos, kedves, vicces, szerethető, tanulságos, humoros, szórakoztató mese! Mindenkinek ajánlott! :)

 
szd91   2015. 07. 22.

Nagyobb volt a promo mint maga a film, de azért nem rossz. Az eredetinek a varázsa nem volt meg. De aki azt nem ismerte annak teljesen okés kis rajzfilm. Tulajdonképpen nekem is. Kedves, szerethető karakterek, szép képvilág, párszor nézhető, de azért nem a legizgalmasabb a kategóriájában.

 
one1970   2015. 07. 26.

Feléig bírtuk nagyon nehezen. Sablonos, irritáló, unalmas. Pici gyerkőcökkel esetleg meglehet nézni, de vannak helyette sokkal jobb opciók. Az egész rajzfilm vontatott...

 
london2012   2015. 07. 21.

Hát Hát Hát A Mr. Peabody és Sherman kalandjai egy aranyos kis mese de nem lesz a kedvencem inkább gyerekeknek szánt de egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
ElfRider   2015. 06. 18.

Kicsit tartottam ettől a meséről, hogy túl száraz lesz, ha rá mennek nagyon erre az időutazás és tudományos dolgokra, de szerencsére nagyon összetett és kalandos lett, megfelelő humorral, amit a felnőttek is tudnak élvezni.

 
Hektor6   2016. 04. 29.

Hát ugyebár a mese egy nagyon okos kutyáról, meg arról, hogy ide-oda mászkálnak az időben. Viszont a film egy kicsit utána nézhetett volna egy-két évszámnak, mert vannak benne bakik. Ettől függetlenül aranyos kis történet, néhol vannak jó poénok is, meg az animáció is a helyén van.

 
totli   2015. 02. 10.

Aranyos kis mese. Nem feltétlenül csak gyerekeknek. Én remekül szórakoztam, az egyik legjobb az utóbbi évekből, bár kicsit kisebb volt körülötte a hype, mint amit megérdemelt volna.

 
The queen   2015. 02. 22.

A film borítóját látva egy elég gyenge kis mesére számítottam. Nem is igazán akartam megnézni, de aztán mégis elkezdtem és kellemesen csalódtam. Aranyos kis mese. :)

 
Yoniki   2016. 03. 26.

Fordított kutyapóz :D Na mindegy. Voltak benne jó poénok, DaVinci alakját imádtam, de tény és való, hogy nem egy nagy durranás. Könnyen jött (a sok promó miatt) és könnyen is ment.

 
Majesticdia   2015. 01. 26.

Kislányos lelki világomat teljesen megfogta, lekötött, ajánlom mindenkinek, jó történet, jó megvalósítás.

 
szlica   2015. 03. 01.

A régi rajzfilmet nem szerettem, de ez az animációs feldolgozás nagyon jó. Kedves, vicces kis mese, viszont nem az amit képes lennék 50 X megnézni, de egynek jó.

 
lexaa_95   2015. 03. 31.

Az okos kutya és az időutazgatás, a váratlan fordulatok izgalmassá teszik, sőt tanít is. Nagyon jó animációs film. :)

 
R   2015. 03. 18.

Nem volt rossz mese egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Néha kicsit vontatottnak tűnt, de humoros és izgalmas.

 
xsusy   2015. 01. 23.

Kicsit meglepett, de ez a kis mesefilm még engem is lekötött nemcsak a lányom. Ajánlom mindenkinek.

 
juliS   2014. 10. 13.

A Mr. Peabody és Sherman kalandjai egy aranyos kis történet. A csomagolás bájos, a történet pedig tele van izgalommal és váratlan fordulattal. A film jó szórakozást tud nyújtani az egész családnak, mert ha egyszer Mr. Peabody és Sherman beindul, akkor kő kövön nem marad. Több ilyen kedves animációs film kellene a gyerekeknek.

 
RókaÚr   2014. 10. 01.

Rob Minkoff egy szerethető animációs filmmel rukkolt elő. A Mr. Peabody és Sherman kalandjai a felnőtt közönség számára is abszolút nézhető, van jó néhány ütős és kedves poén a filmben, amit szerintem csak ők fognak érteni. A gyerekek nem is értették, hogy miért nevettünk Spartacuson annyira :) Mindent, sőt bizonyos értelemben még talán egy kicsit többet is tud ez a kis alkotás, mint amit a műfajtól elvárhatunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.