Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
49
Vélemények
22
Képek
1
Videók
300
 
Deku   2017. 08. 28.

Na ez a film elég gyengén muzsikált, voltak benne szép pillanatok amik arra érdemesek is de többségében inkább gyenge volt. Egyszer nézhető kategóriát megüti éppen emiatt.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 17.

A gondolat jó a színészek jók mégis ez a film egy erős közepes csak számomra. Nem ragadott meg a stílus amivel ősivé és mitikussá próbálták tenni a filmet. Néhol az elnagyzolt elemek még idegesítőek, a lassításokat nem győztem kivárni. Ez a stílus a Sin city- ben bejött de egy történelmi filmben nem igazán találja meg a helyét. Nem mellesleg a túl sok effektus miatt mesterkéltnek hatott a film, túl színpadiasnak. 1x muszáj látni de még egyszer nem kényszeríteném rá a szemem.


 
Edii   2015. 01. 27.

Nekem is csak a szinkronnal volt problémám... De egyébként nagyon jó film, kiváló színészi alakítással, és a látványvilág is jó!

 
Norbi   2018. 07. 24.

Nem vagyok az a nagy erőszakpárti ,aki két kardcsapás után nyálcsorgatva epedezik egy film után, de ez az alkotás ahogy meggyőzött arról hogy végignézzem sőt mi több még élveztem is. Csak ajánlani tudom.

 
Artemisia   2018. 02. 07.

Jó ötlet volt a háborús-történelmi témát fantasy elemekkel vegyíteni, különleges,túlvilági lett a képi világ. A messzi, száraz történelmi eseményeket hősies,patetikus stílusban értelmezi újra, amibe ügyesen csempészte bele a hiteles spártai kulturális emlékeket. A hangulatot is sikerült megfogni, szinte kézzel fogható a spártaiak szenvedélye. Jellemzőek a nyilvánvaló eltúlzások, de ezek mind hozzájárulnak a filmélményhez. Pl. a perzsa sereg roppant létszáma, a véres harci jelenetek, a szörnyek, értelmet adnak a spártaiak mártírhalálának. Xerxszész tökéletes negatív hős,látszik hogy sok időt fordítottak a karakter kialakítására. Félelmetes, fenyegető, tekintélyt parancsoló, illik rá az istenkirály imázs. Jó ötlet volt Rodrigo Santoro-t a normál ember másfélszeresére nyújtani és a magyar szinkron pozitívuma a torzított hangja.

Lena Headey
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Lena Headey
Gerard Butler
Gerard Butler
Lena Headey
 

2234 fő halála van benne a műben.

(Norbi)
 

A filmben számos lassítás látható.

(HETEDIK )
 

A film paródiát is kapott Spárta a köbön címmel.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.