Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Kémesítve (2019)

Spies in Disguise
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
10
Videók

Vélemények: Kémesítve (2019)

 
Karoly Kiss   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

0

Will Smith (Bad Boys 1-2-3) és Tom Holland (Pókember) párosa elképesztő. Nagyon jól nyomják együtt. A gonosztevő találmányai ilyen menők. Gyerekeknek tökéletes mozizás a hétvégére. Bárki nézheti szerintem, a film tele van izgalmas jelenetekkel, valamint poénokkal.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Nem is tudom hol kezdjem. Már az előzetese is felkeltette a figyelmemet, de először azt gondoltam, hogy az a másfél perces előzetes már minden lényeges dolgot elmondott az animációról és hogy ha megnézem semmi többet nem fog adni. Persze nagyon érdek... több»


 
imreacs82   2020. 01. 12.

1

Nagyon jópofa animációs vígjáték, aranyos karakterekkel, cuki beszólásokkal és nem utolsó sorban jó sztorival. A címe kicsit meglepett, szerintem nem túl találó, de a film kárpótol.

 
BoBamburg   2020. 09. 15.

0

Kellemes meglepetésként ért a film, ugyanis jó humorú, kimondottan szórakoztató és szerethető darab. Sőt, az utóbbi időkben az egyik legjobb animációs film volt amit láttam.

 
Spidey   2020. 02. 21.

0

Inkább kisebb gyerekek számára fog majd ez nagyon jól jönni. én is megpróbáltam megnézni hátha jó lesz Tom Holland és Will Smith neve miatt de nekem túl egyszerű volt nagyon kiszámítható volt az egész történet viszont a zenék azok nagyon jól passzoltak és az animációs gyönyörű gyönyörű volt.

 
zeusz96   2020. 04. 28.

0

Sokkal több van benne mint amit az ember gondolna. Az egész történet a jó és a rossz kapcsolataról szól és az emberéletek fontosságáról.

 
Hgggggggffftttt   2020. 02. 08.

1

Nekem nagyon tetszett ez a film.

 
[email protected]   2020. 11. 07.

0
Will Smith egy animációs filmben??? Komolyan???

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jó poénok, jó akciójelenetek, fura volt Will Smith-t animációs filmben látni, de nem baj. Szóval: aki szereti az ilyen akció sci-fiket, meg akar nevetni egy jót, az üljön be a Kémesítve című filmre, és akkor az összes be fog neki jönni! Mikor a két főszereplő ment az Audival... nagyon király, de tényleg. Család mozizásra is megfelelő szerintem ez a film. Walter találmányai kicsit durvák, de érdekesek voltak. MEG LANCE, MIKOR TOJt EGY TOJÁST... KOMOLTAN, NAGYON POÉN!!! Will Smith-től meg ez a duma: "Neked most kicsengettek!". Szóval én ajánlom megnézésre.

 
money   2020. 01. 08.

0

Kicsit kiszámítható sztori, gyakorlatilag az összes klisé el van puffogtatva, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk, persze nem kell minden újdonságnak egyben úttörőnek is lennie, de azért egy kicsivel több fantáziát is belevihettek volna az egészbe.

 
joe   2020. 01. 04.

0

Ha valami, akkor eredeti szinkronnal kell megnézni ezt a mesét, Will Smith és Tom Holland remek munkát végzett, nagyon az ő "alakításuk" tartja meg az egész koncepciót, még ha a történet valahogy közel sem mondható annyira eredetinek. Ettől eltekintve szerintem egy bármikor, közös mozizásra alkalmas animációt kaptunk.

 
nero   2019. 12. 27.

0

Nem árulok el nagy titkot, a Kémesítve nem lesz benne a top 10 legjobb animációban, ami az utóbbi időben napvilágot látott. Főként erőltetett poénok jellemzik a sztorit, amelyeknek működniük kellene, de inkább csak kínosan mosolyog rajtuk az ember, r... több»

 
Nagykarcsi   2019. 12. 26.

0

Nem tagadom, nagyon vártam ezt a mesét, nagyon eredeti ötletnek tűnt, persze rá kellett jönnöm, hogy annyira azért mégsem az. :) Smith és Holland remek munkát végzett szinkronszínészként, de valahol elég nagy érdektelenségbe fullad a történet. Egysz... több»