Nem tagadom, nagyon vártam ezt a mesét, nagyon eredeti ötletnek tűnt, persze rá kellett jönnöm, hogy annyira azért mégsem az. :) Smith és Holland remek munkát végzett szinkronszínészként, de valahol elég nagy érdektelenségbe fullad a történet. Egysz... Több
Kicsit kiszámítható sztori, gyakorlatilag az összes klisé el van puffogtatva, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk, persze nem kell minden újdonságnak egyben úttörőnek is lennie, de azért egy kicsivel több fantáziát is belevihettek volna az egészbe.
Ha valami, akkor eredeti szinkronnal kell megnézni ezt a mesét, Will Smith és Tom Holland remek munkát végzett, nagyon az ő "alakításuk" tartja meg az egész koncepciót, még ha a történet valahogy közel sem mondható annyira eredetinek. Ettől eltekintve szerintem egy bármikor, közös mozizásra alkalmas animációt kaptunk.
Jó poénok, jó akciójelenetek, fura volt Will Smith-t animációs filmben látni, de nem baj. Szóval: aki szereti az ilyen akció sci-fiket, meg akar nevetni egy jót, az üljön be a Kémesítve című filmre, és akkor az összes be fog neki jönni! Mikor a két főszereplő ment az Audival... nagyon király, de tényleg. Család mozizásra is megfelelő szerintem ez a film. Walter találmányai kicsit durvák, de érdekesek voltak. MEG LANCE, MIKOR TOJt EGY TOJÁST... KOMOLTAN, NAGYON POÉN!!! Will Smith-től meg ez a duma: "Neked most kicsengettek!". Szóval én ajánlom megnézésre.