Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Eh, badarság! Egy bolondos karácsony (2006)

Bah Humduck!: A Looney Tunes Christmas
Filmadatlap
 
12
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
TribeBubu   2015. 12. 27.

Egész jó, kis mese. Megjelenik benne a klasszikus Bolondos Dallamok szereplőinek túlnyomó része a tőle megszokott jellemmel. Könnyed szóviccekkel van tele, ám a burleszk humor már nem nagyon megy mostani ötletgazdáknak. Az nagyjából 20-25 éve meghalt. Viszont egészen aranyos átirata a Karácsonyi éneknek. Merőben eltér az eredetitől, de ahogyan a cím is sejteti, Dickens klasszikusa szolgáltatta az alapot. Annál érzelmileg jóval visszafogottabb, viszont teljes mértékben jó szórakozást nyújthat a Bolondos Dallamok rajongóinak, főleg az ifjabbaknak.

 
szlica   2015. 03. 01.

A kedvenc karácsonyi ének feldolgozásom. Vicces, aranyos. Dodó kacsa szokás szerint fösvény és pösze. Cucu malac bénázik. Imádom a bolondos dallamokat és ez megspékelve egy kis karácsonyi hangulattal... kihagyhatatlan.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.