66% 30 szavazat
Eh, badarság! Egy bolondos karácsony

Eh, badarság! Egy bolondos karácsony

Bah Humduck!: A Looney Tunes Christmas
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
13
Szereplők (13)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Charles Dickens Karácsonyi ének című művének flúgos feldolgozásában Dodó kacsa áruház-tulajdonosként borzolja a kedélyeket. A tollasszívű baromfi egyetlen vevőt sem akar elszalasztani, ezért karácsony napján is berendeli az alkalmazottait - köztük az agyonhajszolt Cucu malacot -, akik így nem tudnak a családjukkal ünnepelni. Tapsi Hapsi megidézi hát a Múlt, a Jelen és a Jövő Karácsony Szellemeit, azaz Csőrikét és Nagyit, Yosemite Samet és Tazt, hogy fergeteges furmányaikat bevetve együtt térítsék észhez a kapzsi kacsát és megünnepeljék a vidék legbolondosabb karácsonyát.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.12.05.
 
2015.12.27 TribeBubu

legújabb vélemény

Egész jó, kis mese. Megjelenik benne a klasszikus Bolondos Dallamok szereplőinek túlnyomó része a tőle megszokott jellemmel. Könnyed szóviccekkel van tele, ám a burleszk humor már nem nagyon megy mostani ötletgazdáknak. Az nagyjából 20-25 éve meghalt... Több

0
 
2015.03.01 szlica

A kedvenc karácsonyi ének feldolgozásom. Vicces, aranyos. Dodó kacsa szokás szerint fösvény és pösze. Cucu malac bénázik. Imádom a bolondos dallamokat és ez megspékelve egy kis karácsonyi hangulattal... kihagyhatatlan.

0