Mindössze 28 éves volt, kiderült, mi okozta Jansen Panettiere, Hayden Panettiere fivérének halálát

Jansen Panettiere családja, köztük nővére, Hayden, elárulta, hogy a 28 éves színész múlt heti halálát kardiomegália, vagyis szívnagyobbodás okozta, amelyet aortabillentyű komplikációk súlyosbítottak.

“Őszintén értékeljük a családunk felé áradó szeretetet és támogatást, miközben átvészeljük ezt az elképzelhetetlen veszteséget, és kérjük, hogy a gyász idején ajándékozzanak meg minket azzal, hogy tiszteletben tartják magánéletünket. Nagyon szeretünk téged Jansen, és örökre a szívünkben leszel” - olvasható a család közleményében.

Jansen Panettiere, Hayden Panettiere színésznő öccse február 19-én halt meg a New York állambeli Nyackban. Ismertebb alakításai a Gyilkos ügyek, A tökéletes csapat és a Bébiszitterek produkciókban láthatók, emellett szinkronszínészént is dolgozott a Jégkorszak 2. - Az olvadás és a Robotok című animációs filmeken.

“Jansen szívének melegét a szemében lehetett látni, sármját ragyogó, megnyerő mosolyában, lelkét mesteri és árulkodó festményeiben, életöröme pedig száraz szellemességében tükröződött” - nyilatkozta róla családja a halálát követően.