Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
79
Vélemények
25
Képek
17
Videók

Vélemények: Minyonok (2015)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Gondoltam lesz egy jó estém, ha megnézem ezt a mesét, egy kicsit csalódtam Gru-hoz képest elég gyenge volt.

 
indingo   2017. 04. 10.

Összességében tetszett a film, de azért még több mindent is belerakhattak volna. Az előzetes erősebb, mint maga a mese. A minionok gügyögése egy idő után zavaróvá válik.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 17.

Ha már a Marveles és Warner/DC szuperhősök kaphatnak eredettörténetet, akkor napjaink legnépszerűbb sárga cukiságainak is kijár. Hát a Minyonokkal megkaptuk mi is, na meg ők is. Ami a film legnagyobb előnye az a keret (vagyis az eleje és a vége). Az elején, amikor Minionjaink végigszáguldanak a történelem viharos évein , hogy szupergonosz gazdát találjanak maguknak, az valami óriási... Na és a vége....a film megnézése előtt végig azon gondolkoztam, hogy vajon visszaköszön-e Gru a sztoriban és örömmel tapasztaltam, hogy igen, így kap egy szép átvezetést a történet. További pozitívum a remek zeneválasztás, van minden a soundtracken a Beatles-től kezdve a The Doors-ig, s akármennyire is azt gondolnám, hogy ezek a zenék sosem fognak passzolni egy ilyen bugyuta kis meséhez, hát mégis... Ami a köztes történetet illeti, azért már akadnak kivetnivalóim. Ez a mizéria a korona elrablásával inkább erőltetett volt, mint vicces. Persze a Minionok önmagában garanciát jelentenek a szórakozásra, hisze elég figyelni az ügyetlenkedéseiket és a csetléseiket-botlásaikat, hogy mosolyra bírják a nézőt. Az persze megint más kérdés, hogy az alkotók a burleszkes humort túlontúl erőltetik, holott pár momentum, sőt jelenet erejéig képesek voltak megmutatni azt, hogy másfajta forrását is ismerik a nevettetésnek (pl. az Abby Road-os Beatles borító megidézése). Kár, hogy ezekből túl keveset láttunk. Scarlett Túlölő karaktere (bár dicséretes, hogy ezúttal egy nőt választottak főgonosznak) a végén már elég szánalomra méltó volt, amikor az óriásra nőtt Kevinnel harcolt, hogy egy gyerekkori álom miatt ő legyen az angol királynő. Az ő "szárnysegédjével" Herb Túlölővel pedig sikerült igazán túltolni a ripacskodást, amely így egy pillanatra sem tudott vicces lenni. A Minionokat a hibái ellenére azért mégsem mondanám rossznak, avagy katasztrofálisnak, csak egyszerűen az köszönt vissza, amit több kritikában is olvastam: ami működött mellékszereplőként, az főszereplőként már kevésnek bizonyult. Ettől függetlenül a kicsik (12 éven aluliak) szerintem még mindig szórakoztatónak találhatják, s talán nem titok, hogy ez a film kifejezetten nekik készült. Én csak azt bánom egy kicsit, hogy pont a lényeg nem kapott kellő támogatást: a film eleje és vége közötti bő 75 perc, amit egy valamirevaló cselekményre illett volna felhasználni. De azért nem akarok telhetetlennek tűnni: a stáblista utáni jelenet tényleg jól sikerült.

 
dulkap   2015. 11. 10.

Aranyosan infantilis, gyakran remek és ötletes poénokkal. Kicsit összeszedettebb történettel jobban működött volna, de műfajában megfelel és egyszer el lehet rajta mosolyogni.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Olyan volt, amilyenre számítottam, vicces, jó poénokkal.

 
Deku   2017. 09. 13.

Kiváló alkotás lett a maga nemében mindenképpen. Remekek voltak a karakterek, a története is nagyon tetszett és éppen emiatt biztos szívvel ajánlom mindenkinek. Nagyszerű időtöltés.

 
Orosz István   2016. 05. 20.

Nekem nagyon tetszett,vicces poénos na meg egy értelmes történet is került az értelmetlen hadobáló lények köré. Meg kell mondani felnőtt fejjel élveztem! :) Aranyos kis sárga lények akik hűen szolgálnak egy kiválasztott gonosz embert.

 
GedyPapa   2017. 03. 23.

Ritka gyenge film, ami próbálta meglovagolni az alapfilm sikerét, de a trailerben kb. minden poént lelőttek, így aki meg akarja tekinteni az semmi esetre se nézze meg előtte a bemutatót, mert csalódni fog.

 
Szilonka   2016. 04. 11.

Maguk a minionok nagyon kis aranyosak, de ennyi. A film története elég kis semmi. Rövid is a film és olyan semmilyen. Azt hittem, hogy egyedül is megállják a helyüket, de kell melléjük Gru.

 
Edii   2015. 09. 14.

Azt kaptam, amit vártam tőle, egy nagyon jó és szórakoztató, humoros film, ami remek kikapcsolódást nyújt. A minyonok nagyon eredetiek, ötletesek és szórakoztatóak.

 
andor50   2016. 04. 18.

Lényegében a Minyon szó már garancia volt a sikerre, legalábbis a pénztári bevételek szempontjából, de nem érzem úgy, hogy az alkotók minden tőlük telhetőt megtettek volna, hogy egy király filmet hozzanak össze. Az előzetes sokkal érdekesebb volt, mint maga a mese, az igazából alig akart szólni valamiről. Vagy legalábbis túl egyszerű dologról szólt, kár érte.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Nagyon szerettem a Gru 1. és 2. részét is, de ez a Minyonok számomra csalódás volt... :( Nekem olyan semmilyen volt, totál azt éreztem, hogy ez a rész most azért készült, hogy legyen egy jó bevételük a készítőknek...

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Nem tudom kinek a fejéből pattantak ki ezek az egy vagy kétszemű sárga kis izék, de hatalmas ötlet volt. Nagyon humorosak és mindig valami jó kis balhéba keverednek.

 
lolita13   2016. 10. 14.

aranyos mese volt de őszintén sokkal jobbat vártam mert a Grunak mindkét részét imádtam és gondoltam, hogy hasonló színvonalú lesz ez is de csalódnom kellet egy kicsit.

 
VvV   2016. 05. 11.

Nem volt rossz, de valahogy a Gru mesék jobban bejöttek. Vannak benne jó poénok és a minyonok gügyögése is aranyos, de nem több!

 
harnas1207   2018. 12. 10.

Számomra hatalmas csalódás volt a Minyonok önálló filmje. Az előzetesbe látott vicces történet az összes poént elsütötte a meséből. Maguk a kis szereplők, ugyan különlegesek, de én nem éreztem, hogy annyira eltalált karakterek lennének, hogy kapniuk kellene egy saját filmet. Ez be is igazolódott, mert egy igazi semmilyen rajzfilm kerekedett ki az egészből. Ha fogjuk a sárga fickók ökörködését és meghagyjuk egy negyedik Gru filmbe, akkor ott tökéletesen helyük lett volna. Így viszont egy sárga spanyolul vakeráló erőlködést láttam.

 
hsanya182   2015. 09. 05.

Nagyon eredetien öteltesek és viccesek a kicsi butácska minyonok, felnőttek számára is megnevettetően hűek magukhoz. Igazából a film cselekménye és története nem sikerült olyan jóra, mint maga a minyon figurák ötelte. Sablonos "jó és gonosz" sémát húzták rá, odafigyelve a kissebb generációra is :) Semmi extra, egy jó mesés vígjáték...A zenéket szerintem jól eltalálták hozzá, többször feltünik a "Beatles" együttes is :) Banaanaaaa! :)

 
felicity   2017. 08. 07.

Imádtam. Sok vicc volt benne izgalmas volt. nagyon várom már hogy kijöjjön a következő része. Nézzétek meg, csak ajánlani tudom. egyszerű de nagyszerű.

 
moviewer   2017. 08. 31.

Nagyon szerethető és humoros film. Tartottam tőle, hogy tele lesz tömve a kisebb korosztálynak szánt poénokkal és nem lesz benne sokkal több. Szerencsére nem így lett. A humora szerintem bármilyen korosztály számára élvezhető és a története is egész jó. Vannak benne csavarok, karakterfejlődés, sőt annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a minyonok Gruhoz fognak kerülni, mégis izgalmas, hogy hogyan is történik ez meg.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Talán még jobbra sikerült mint a Gru filmek. A minionok nagyon karakteres kis lények, a nyelvük imádni való és nagyon kis humorosak, annak ellenére, hogy nem is értjük mit makognak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.