Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

A LEGO Ninjago: Film (2017)

The LEGO Ninjago Movie
Filmadatlap
 
43
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
11
Videók

Galéria (25)

Videók (11)

 
Norbert93   2019. 04. 17.

legújabb vélemény

0

Na ez már az a Lego film, ami inkább fárasztó meg idegesitő. Nem hinném, hogy a kicsik tudnák-e élvezni, sokkal több értelmesebb és komplettebb mese van számukra is.

 
indingo   2017. 10. 07.

0

Összességében nem volt, rossz csak eléggé fárasztó a története meg a figurák nézni is. Voltak benne jó gondolatok, de én nem ilyen mesére vinném a gyerekemet.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Elolvasván az előzetest nagyon ígéretes volt de sajnos közel sem tudta hozni az elvárt szintet. Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.

 
BoBamburg   2018. 01. 19.

0

Habár a ninjago sorozatból egy részt se láttam, teljesen szórakoztató volt így is. Sok újat nem mutat, hozza a Lego filmek által megszokott sémát; vicces, látványos, plusz egy kevéske mondanivaló.

 
Megamovie   2018. 07. 22.

0

Szeretem a lego filmeket de ez valahogy nem volt az igazi,nem mondom hogy csalódtam mert nem mivel nem vártam tőle semmit. Egy egyszer nézős agykikapcsolós popcorn mozinak egész jó viszont sajnálom hogy túl sok mindent CGI-vel oldottak meg a Lego kal... több»

 
tomvétsz   2017. 09. 19.

0

Az eddigi lego mozik is bejöttek, és szerencsére ez sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy felér a lego batman szintjére, de a maga nemében ismét remek film született, amin a felnőtt közönség talán egy fokkal jobban is fog szórakoznia, mint a fiatalok.

 
Face   2017. 09. 17.

0

Ismét tettem egy próbát, de én valahogy nem érzem az átütő erőt ezekben a legós filmekben. Jó, jó, vicces, meg minden, de azt hiszem én itt abbahagyom, nem igazán az én ízlésemnek találták ki.

A film összbevétele 123 081 555 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 97 927 665 forintot termelt. A hazai mozik összesen 74 779 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Lego-kaland után ebben a filmben is Dave Franco kölcsönözte Lloyd hangját.

(hp)
 

A film cselekménye teljesen eltér az azonos című tévésorozattól.

(hp)
 

A 2017-es volt az első év, amikor a Warner Animation Group két animációs filmet mutatott be. A Ninjagon kívül ugyanis ugyanebben az évben mutatták be a Lego Batman - A filmet is.

(hp)
 

Ez A Lego-kaland második spin-offja a Lego Batman - A film után.

(hp)
 

A Warner 2013. szeptember 17-én jelentette be, hogy megkezdték A Lego Ninjago-film fejlesztését.

(hp)
 
A Lego-kalandot követően ebben az évben ez már a második LEGO film, amivel előáll a Warner Animation Group. Az év elején debütált Lego Batman – A film egy igazi gyöngyszem volt az denevérjelmezes igazságosztó rajongóinak, most ősszel pedig a világot megmenteni kívánó nindzsacsapat LEGO filmje – A LEGO Ninjago-film – került a mozikba, amin erősen érződik, hogy a kiskorúak voltak elsősorban a célcsoport, ellentétben az előbb említett két filmmel. több»
 
A Lego Ninjago film egy fáradt próbálkozás, ami túlzottan menő akar lenni, de semmi újjal nem viszi előrébb a sorozatot. Szórakoztató, és egy családi filmezésre pont megfelel, de senki se várjon többet a középkategóriánál, ahol az eredetiség fölött a sablon uralkodik. 50/100 több»
 
A suriken gyorsaságával érkező újabb LEGO-animáció mozgalmasabb, mint amennyire szellemes, a kissrácoknak valószínűleg jobban bejön majd, mint az apjuknak, viszont a produkció szíve még mindig átdobog a műanyagon. 70/100 több»