Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

A LEGO Ninjago: Film

(The LEGO Ninjago Movie)
 
indingo  2017. 10. 07.

Összességében nem volt, rossz csak eléggé fárasztó a története meg a figurák nézni is. Voltak benne jó gondolatok, de én nem ilyen mesére vinném a gyerekemet.

 
Sziszi  2017. 09. 16.

Akárcsak az előző Lego filmek, ez is egészen zseniális lett. Valamit nagyon éreznek az alkotók, hogy önismétlés nélkül tudják hozni a színvonalat. Baromi vicces és rendkívül szórakoztató. Csillagos ötös.

 
tomvétsz  2017. 09. 19.

Az eddigi lego mozik is bejöttek, és szerencsére ez sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy felér a lego batman szintjére, de a maga nemében ismét remek film született, amin a felnőtt közönség talán egy fokkal jobban is fog szórakoznia, mint a fiatalok.

 
Face  2017. 09. 17.

Ismét tettem egy próbát, de én valahogy nem érzem az átütő erőt ezekben a legós filmekben. Jó, jó, vicces, meg minden, de azt hiszem én itt abbahagyom, nem igazán az én ízlésemnek találták ki.

 
lord777  2017. 09. 15.

Imádom a LEGO-t, mindenestül. Több pc-s játékkal is játszottam, láttam a korábbi filmeket, így nem volt kérdés, hogy ezt is bevállalom. És nem is csalódtam, tökéletesen hozza az elvárt humort és a színvonalat. Az idei év legszórakoztatóbb filmje nálam.

Filmsomnia.hu - A LEGO Ninjago: Film
A Lego Ninjago film egy fáradt próbálkozás, ami túlzottan menő akar lenni, de semmi újjal nem viszi előrébb a sorozatot. Szórakoztató, és egy családi filmezésre pont megfelel, de senki se várjon többet a középkategóriánál, ahol az eredetiség fölött a sablon uralkodik. 50/50
VOX.hu - A LEGO Ninjago film
A suriken gyorsaságával érkező újabb LEGO-animáció mozgalmasabb, mint amennyire szellemes, a kissrácoknak valószínűleg jobban bejön majd, mint az apjuknak, viszont a produkció szíve még mindig átdobog a műanyagon. 70/100

Movieaddicts: A LEGO Ninjago: Film
Felemás érzésekkel álltam fel A LEGO Ninjago: Film elől, hiszen amellett, hogy nem ér fel elődeihez, ennek is megvannak a maga pozitívumai és kimagasló részei. Családostul, Ninjago rajongó lurkókkal mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, a többieknek meg azt tudom mondani, ha vevők a LEGO filmek humorára, és alább tudják adni az elvárásaik, még jól is szórakozhatnak. 6/10

 

A Lego-kaland után ebben a filmben is Dave Franco kölcsönözte Lloyd hangját.

(hp)
 

A film cselekménye teljesen eltér az azonos című tévésorozattól.

(hp)
 

A 2017-es volt az első év, amikor a Warner Animation Group két animációs filmet mutatott be. A Ninjagon kívül ugyanis ugyanebben az évben mutatták be a Lego Batman - A filmet is.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.