Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
70

A LEGO Ninjago: Film (2017)

The LEGO Ninjago Movie
 
46
7
6
25

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 10. 07.

Összességében nem volt, rossz csak eléggé fárasztó a története meg a figurák nézni is. Voltak benne jó gondolatok, de én nem ilyen mesére vinném a gyerekemet.

 
Deku   2018. 02. 15.

Elolvasván az előzetest nagyon ígéretes volt de sajnos közel sem tudta hozni az elvárt szintet. Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.


 
BoBamburg   2018. 01. 19.

Habár a ninjago sorozatból egy részt se láttam, teljesen szórakoztató volt így is. Sok újat nem mutat, hozza a Lego filmek által megszokott sémát; vicces, látványos, plusz egy kevéske mondanivaló.

 
tomvétsz   2017. 09. 19.

Az eddigi lego mozik is bejöttek, és szerencsére ez sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy felér a lego batman szintjére, de a maga nemében ismét remek film született, amin a felnőtt közönség talán egy fokkal jobban is fog szórakoznia, mint a fiatalok.

 
Face   2017. 09. 17.

Ismét tettem egy próbát, de én valahogy nem érzem az átütő erőt ezekben a legós filmekben. Jó, jó, vicces, meg minden, de azt hiszem én itt abbahagyom, nem igazán az én ízlésemnek találták ki.

 
A Lego Ninjago film egy fáradt próbálkozás, ami túlzottan menő akar lenni, de semmi újjal nem viszi előrébb a sorozatot. Szórakoztató, és egy családi filmezésre pont megfelel, de senki se várjon többet a középkategóriánál, ahol az eredetiség fölött a sablon uralkodik. 50/100 több»
 
A suriken gyorsaságával érkező újabb LEGO-animáció mozgalmasabb, mint amennyire szellemes, a kissrácoknak valószínűleg jobban bejön majd, mint az apjuknak, viszont a produkció szíve még mindig átdobog a műanyagon. 70/100 több»
 
Felemás érzésekkel álltam fel A LEGO Ninjago: Film elől, hiszen amellett, hogy nem ér fel elődeihez, ennek is megvannak a maga pozitívumai és kimagasló részei. Családostul, Ninjago rajongó lurkókkal mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, a többieknek meg azt tudom mondani, ha vevők a LEGO filmek humorára, és alább tudják adni az elvárásaik, még jól is szórakozhatnak. 6/10 több»
 

A Lego-kaland után ebben a filmben is Dave Franco kölcsönözte Lloyd hangját.

(hp )
 

A film cselekménye teljesen eltér az azonos című tévésorozattól.

(hp )
 

A 2017-es volt az első év, amikor a Warner Animation Group két animációs filmet mutatott be. A Ninjagon kívül ugyanis ugyanebben az évben mutatták be a Lego Batman - A filmet is.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.