Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

A LEGO Ninjago: Film (2017)

The LEGO Ninjago Movie
Filmadatlap
 
46
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
11
Videók
 
indingo   2017. 10. 07.

Összességében nem volt, rossz csak eléggé fárasztó a története meg a figurák nézni is. Voltak benne jó gondolatok, de én nem ilyen mesére vinném a gyerekemet.

 
Deku   2018. 02. 15.

Elolvasván az előzetest nagyon ígéretes volt de sajnos közel sem tudta hozni az elvárt szintet. Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.


 
Norbert93   2019. 04. 17.

Na ez már az a Lego film, ami inkább fárasztó meg idegesitő. Nem hinném, hogy a kicsik tudnák-e élvezni, sokkal több értelmesebb és komplettebb mese van számukra is.

 
BoBamburg   2018. 01. 19.

Habár a ninjago sorozatból egy részt se láttam, teljesen szórakoztató volt így is. Sok újat nem mutat, hozza a Lego filmek által megszokott sémát; vicces, látványos, plusz egy kevéske mondanivaló.

 
Megamovie   2018. 07. 22.

Szeretem a lego filmeket de ez valahogy nem volt az igazi,nem mondom hogy csalódtam mert nem mivel nem vártam tőle semmit. Egy egyszer nézős agykikapcsolós popcorn mozinak egész jó viszont sajnálom hogy túl sok mindent CGI-vel oldottak meg a Lego kalandhoz képest pl arcmimika, mozgás, akciók. Összességében nem rossz film, de inkább kisebbeknek és a Ninjago sorozat követőinek ajánlom.

 
A Lego Ninjago film egy fáradt próbálkozás, ami túlzottan menő akar lenni, de semmi újjal nem viszi előrébb a sorozatot. Szórakoztató, és egy családi filmezésre pont megfelel, de senki se várjon többet a középkategóriánál, ahol az eredetiség fölött a sablon uralkodik. 50/100 több»
 
A suriken gyorsaságával érkező újabb LEGO-animáció mozgalmasabb, mint amennyire szellemes, a kissrácoknak valószínűleg jobban bejön majd, mint az apjuknak, viszont a produkció szíve még mindig átdobog a műanyagon. 70/100 több»
 
Felemás érzésekkel álltam fel A LEGO Ninjago: Film elől, hiszen amellett, hogy nem ér fel elődeihez, ennek is megvannak a maga pozitívumai és kimagasló részei. Családostul, Ninjago rajongó lurkókkal mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, a többieknek meg azt tudom mondani, ha vevők a LEGO filmek humorára, és alább tudják adni az elvárásaik, még jól is szórakozhatnak. 6/10 több»
 

A Lego-kaland után ebben a filmben is Dave Franco kölcsönözte Lloyd hangját.

(hp)
 

A film cselekménye teljesen eltér az azonos című tévésorozattól.

(hp)
 

A 2017-es volt az első év, amikor a Warner Animation Group két animációs filmet mutatott be. A Ninjagon kívül ugyanis ugyanebben az évben mutatták be a Lego Batman - A filmet is.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.