Lendületes animációs kaland, amelyet elsősorban gyerekeknek és családoknak szántak, de némi mélységet próbál adni az apa-fiú kapcsolat bemutatásával. A stílus változatos: a színes, pörgős akció és az aprólékos látványvilág ötvöződik humoros, néha kic... Több
Összességében nem volt, rossz csak eléggé fárasztó a története meg a figurák nézni is. Voltak benne jó gondolatok, de én nem ilyen mesére vinném a gyerekemet.
Elolvasván az előzetest nagyon ígéretes volt de sajnos közel sem tudta hozni az elvárt szintet. Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.
Na ez már az a Lego film, ami inkább fárasztó meg idegesitő. Nem hinném, hogy a kicsik tudnák-e élvezni, sokkal több értelmesebb és komplettebb mese van számukra is.
Habár a ninjago sorozatból egy részt se láttam, teljesen szórakoztató volt így is. Sok újat nem mutat, hozza a Lego filmek által megszokott sémát; vicces, látványos, plusz egy kevéske mondanivaló.
Még a 2011-es sorozat megjelenésekor néha-néha ránézegettem a sorozatra, de akkor sem volt nagy kedvencem, mert nekem ez a nindzsás téma annyira nem jött át, de azért úgy elnézegettem, mikor ment. Ennek a hatására döntöttem úgy, hogy megnézem, mit t... Több
Az eddigi lego mozik is bejöttek, és szerencsére ez sem okozott csalódást. Nem mondom, hogy felér a lego batman szintjére, de a maga nemében ismét remek film született, amin a felnőtt közönség talán egy fokkal jobban is fog szórakoznia, mint a fiatalok.
Ismét tettem egy próbát, de én valahogy nem érzem az átütő erőt ezekben a legós filmekben. Jó, jó, vicces, meg minden, de azt hiszem én itt abbahagyom, nem igazán az én ízlésemnek találták ki.
Imádom a LEGO-t, mindenestül. Több pc-s játékkal is játszottam, láttam a korábbi filmeket, így nem volt kérdés, hogy ezt is bevállalom. És nem is csalódtam, tökéletesen hozza az elvárt humort és a színvonalat. Az idei év legszórakoztatóbb filmje nálam.