Tom Cruise mindenre készen áll a forgatásokon, de arra valószínűleg nem számított, hogy egy birkanyáj zavarja meg a Mission: Impossible: Leszámolás - Második rész forgatását.

A színészeknek és a stáb(ok)nak megbocsátható ha, egy kicsit megzavarodtak, mivel a dolgok kissé félresiklottak a Lake Districtben zajló forgatáson a közelgő kasszasikerhez. Szerencsére Tom - aki Ethan Huntot alakítja a kasszasiker akciófilmben - jó kedélyűnek tűnt, amikor a gyapjas helyiek bebarangolták a területet, ami miatt a forgatáson szünetet kellett tartani, hogy biztonságos átjárást biztosítsanak nekik.

Legyünk őszinték, lehet, hogy a négylábúak csak találkozni akartak a Top Gun  legendájával - vagy akár egy cameo-szerepet akartak, hogy esélyt kapjanak arra, hogy ők legyenek a következő Shaun, a bárány - A film főhősei?

Az egész akkor történt, amikor a stáb egyik tagja kinyitotta a kaput, és átengedte a hatalmas nyájat a forgatáson, a helyi sétálóknak pedig vissza kellett hátrálniuk a kaputól, amikor az állatok átözönlöttek. Tom Cruise a közjáték ellenére is jó kedélyűnek tűnt.

Egy másik kínos pillanatban a forgatás ismét megszakadt, amikor két mikrorepülőgép közvetlenül a forgatás felett haladt el, ami azt jelentette, hogy a film két helikopterének egy szomszédos mezőn kellett leszállnia, amíg újra biztonságosan fel nem szállhattak. Szerencsére Tom még így is képes volt megcsinálni a felvételeket, és méltó volt a hírnevéhez, hogy minden kaszkadőrmutatványba beleveti magát.

Ezen a forgatáson egy újabb hajmeresztő mutatványt csinált meg egyedül: dugóhúzó manővert hajtott végre a föld felé,egy helikopterrel, miközben egy szűk lefelé irányuló pörgést hajtott végre, és az utolsó pillanatban húzta fel a gépet, mielőtt biztonságosan landolt volna a stáb előtt. Nem is lehetne igazi Tom Cruise-filmforgatás anélkül, hogy a sztár ne szállna be valamilyen repülőgépbe. Egy másik felvételen a 60 éves színészt a levegőben látták, amint egy kék ejtőernyőt visel, miközben a föld felé zuhant.

A sztár jelenleg a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész második részén dolgozik, az első rész 2023 júliusában, a második rész pedig a következő nyáron érkezik.

Mindeközben nem csak a birkákra szakított időt Tom, mint kiderült, emberi helyiekkel is találkozott, köztük olyan nyaraló emberekkel, akik véletlenül a film forgatására tévedtek. Egy házaspár, Adam Wheeler és Lucy Hinch éppen szibériai huskyjukat, Blitzet sétáltatták, amikor találkoztak a filmsztárral, akit "kedvesnek, udvariasnak és igazán szerénynek" neveztek. Adam a következőket mondta a Northern Echónak: "Kedves és udvarias volt, és nagyon szerény. Tom Cruise elnézést kért a helikopterek zajáért, és megkérdezte, hogy jól vagyunk-e. Biztosította, hogy mindenki, aki akart, lefotózhassa magát vele. Mi voltunk az utolsók, akiket lefotóztak, aztán siklóernyővel lerepült a hegyről vissza a Buttermere melletti táborába."

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»