Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
79%

Top Gun (1986)

Top Gun
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Galéria (10)

Videók (3)

 
helfannn   2020. 12. 15.

legújabb vélemény

0

Az a legrosszabb ebben a filmben, hogy nincs mondanivalója. Elég gyenge lett a többi ilyen filmhez képest. De a lényegnélküliség mellett konkrétan az egész film jó gyenge.

 
rbernadett   2015. 09. 11.

2

SPOILER! Az öntörvényű fiú beleszeret a dögös tanárába, majd természetesen egy tragédia miatt eldobna mindent magától, amiért él, csak, mert önmagát vádolja valami miatt, amiről nem tehet. Ja és természetesen kell egy ellenség, aki először nem szimp... több»

 
dailyfilmsan   2017. 11. 01.

0

take my breath away... awagy ennek a filmnek csaka zenéjejó a többi meg egy plasztik műanyaghatású macsó romantika amit a pasik nem olyan kínos feszengések közt tudnak megnézni mint a tipik romantikus csöpögős filmeket.

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 13.

0

Ez a film egyszerűen rossz. Csöpögős és nyálas, semmitmondó mozi. Ki a legény a gáton? Sajnos az itt szereplők közül senki, és ez tény.

 
Norbert93   2019. 07. 06.

0
Tom Gun, a legvagányabb élő ember

A film körülbelül az összes stílusbeli sablont és toposzt felvonultatja, ám de csinálja ezt olyan jól, hogy egy idézhető kultfilm vált belőle. Nekem túlságosan nem adta vissza ezt az egészet, gyakorlatilag a film teljes játékideje azzal telik el, hogy bemutassa, Tom Cruise mekkora vagány, mennyire tökös, mennyire szívtipró. Jeleneteiben és karaktereiben is csak a hatásvadászatot és a sablonözönt véltem felfedezni, ennek ellenére nem untatott a film, de az is túlzás, hogy annyira tetszett volna.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Ez a film engem annyira nem fogott meg. Persze, izgalmas volt és érdekes, bár nekem kicsit szájbarágós volt a tanulság, meg az egész kicsit hatásvadász is volt.

 
drg0602   2020. 03. 01.

0

Átlagos, nézhető film. Semmi különleges nincs benne, ezért nem kell sokat várni a filmtől. De azért simán nézhető kategória.

A film összbevétele 356 830 601 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet kiválasztották a Cinema 52 nevű projekthez, ami abból áll, hogy 52-szer megnézik a filmet, és olyan részleteket figyelnek meg benne, amiket eddig még senki nem vett észre (pl. hányszor pislog Tom Cruise).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Cruise ezzel a filmmel vált közismertté.

(7ETEDIK )
 

Val Kilmer eredetileg nem akart szerepelni a filmben.

(7ETEDIK )
 

Scott hatására választották be McGillist a filmbe.

(7ETEDIK )
 

Több millió dollárt kell fizetnie annak, aki idéz Tony Scott filmjéből.

(7ETEDIK )