Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Top Gun
 
rbernadett   2015. 09. 11.

SPOILER! Az öntörvényű fiú beleszeret a dögös tanárába, majd természetesen egy tragédia miatt eldobna mindent magától, amiért él, csak, mert önmagát vádolja valami miatt, amiről nem tehet. Ja és természetesen kell egy ellenség, aki először nem szimpatikus, majd azzá lesz. Mostanra már elég sok ilyen film van, akkor még nem volt, így a siker is garantált volt. Nem rossz ez még most sem, csak így utólag már nem annyira odavágós.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 01.

take my breath away... awagy ennek a filmnek csaka zenéjejó a többi meg egy plasztik műanyaghatású macsó romantika amit a pasik nem olyan kínos feszengések közt tudnak megnézni mint a tipik romantikus csöpögős filmeket.


 
doroffee   2016. 02. 14.

Ez a film engem annyira nem fogott meg. Persze, izgalmas volt és érdekes, bár nekem kicsit szájbarágós volt a tanulság, meg az egész kicsit hatásvadász is volt.

 
Lord British   2015. 06. 19.

Van még olyan ember, aki nem látta ezt a klasszikust? Pörgős, látványos, és az idő csak szépít rajta, bármikor szívesen nosztalgiázok rajta egyet egy újranézéssel.

 
bbozsi   2016. 02. 28.

Tizenkettő egy tucat amerikai önfényező giccs, kivagyiság és Tom Cruise bazsalygás. Kiszámítható, ötlettelen, nagyon nem is látványos. Ne nézd, ha van még film a világon, amit nem láttál.

 
A tervezett folytatást viszont nem nagyon fogok rohanni megnézni a moziba, nem látom értelmét, csak egy újabb bőrt akarnak lenyúzni egy régi nagy sikerről, teljesen feleslegesen.

8/10 több»
 

A filmet kiválasztották a Cinema 52 nevű projekthez, ami abból áll, hogy 52-szer megnézik a filmet és olyan részleteket figyelnek meg benne, amiket eddig még senki nem vett észre (pl. hányszor pislog Tom Cruise).

(ArpiHajdu és Réci )
 

Steven Jay Schneider által készített listába az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalszban benne van ez a film is.

(Norbi)
 

Cruise a filmel közismerté vált.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.