Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
bbozsi   2019. 05. 10.

legújabb vélemény

Elementáris erejű film, 10 percenként kellett megállítanunk kábé, hogy feldolgozzuk, amit látunk, hallunk, átélünk. Tényleg lenyűgöző az egész, és a filmrevitel is méltó volt hozzá.

 
harnas1207   2019. 03. 18.

Jobban megijeszt, mint egy horror

Alex Honnold sziklamászó teljesítménye hálás téma a dokumentumfilmesek részére. Ez az ember bármit csinál, elég felvenni, máris kasszasiker. Őrületesen látványos és veszélyes sportot űz, ezenkívül rendkívül megosztó személyiség. Nah, persze nem ilyen egyszerű a történet. A Free Soloban látható projekt csak egy Alex kamerák előtti rekordkísérleteiből. De talán mind közül ez volt a legnagyobb dobása. Az El Capitan majd 1000 méteres függőleges sziklafal, melyet kötél nélkül még soha nem másztak meg. Külső szemlélőnek ez elsőre nagyon durván hangzik, de aztán belegondolunk, hány és hány ilyen rekord születik egy évben. Megmásznak mindent kötél, oxigén, kéz és láb nélkül, na és? A tömegben eltűni... több»


 
Marcsitesója   2019. 04. 12.

Meg kell nézni

Igaz dokumentumfilm. Szeretem, de nehéz filmes kritikát írni róla. Körte az almával összehasonlítás. Tehát: kihagyhatatlan, magával ragadó, elgondolkodtató. Nekem nem kell több.

 
Teljesen megérdemelt az Oscar-díj, ahogyan az is, hogy az aranyszobornak hála talán azok közül is rengetegen meg fogják nézni, akik egyébként nem fogyasztanak dokumentumfilmeket. több»

A film összbevétele 24 156 790 dollár volt (imdb.com).

 

2019-ben Oscar-díjat nyert a legjobb dokumentumfilm kategóriában.

(harnas1207 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.