Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Szcientológia, avagy a hit börtöne (2015)

Going Clear: Scientology & the Prison of Belief
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Szcientológia, avagy a hit börtöne

Galéria (13)

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 07. 03.

legújabb vélemény

0

Hiánypótló darab, ami mégis hiányérzetet keltett bennem. Sokaknak rendkívül megdöbbentő lehet, amit a film bemutat, ezért nagyon ajánlom a megnézését. Viszont nagyon egyoldalú a bemutatás, ami kissé ferdít a valóságon.

 
tamas84   2016. 04. 29.

0

Ha csak egy dokumentumfilmet nézel egy idén, ez legyen az. Kőkemény mozi, ami hatásvadászat nélkül rántja le a leplet a szcientológiáról. Must see!

 
Freenet   2015. 12. 31.

0

Hát... ez a film a scientológusoknak nem fog tetszeni :D Kis demagógiát éreztem benne, annak ellenére, hogy sok valós dolog elhangzott a filmben. Egyszer nézhető.

 
Scanian   2016. 12. 08.

0

Minden egyes pozitív jelzőt megérdemel a film. Aki eddig nem értette, hogy miért van sok mindenkinek baja a szcientológiával, és miért olyan veszélyes ez a kevésbé pallérozott elmék számára.

 
Nagyon könnyű legyinteni, hogy áh, engem ilyen marhaságokkal nem lehet behülyíteni. Ez a film azért óriási, mert megmutatja, hogy de igen. Az őrület természetrajza a Szcientológia-doku. több»
 
Épeszű embert ilyen baromságokkal egyszerűen nem lehet megvezetni, gondolnánk – de a Szcientológia, avagy a hit börtöne című bivalyerős doksiban mégis hemzsegnek az intelligens nyilatkozók. több»
 
A film segít felnyitni az emberek szemét, napjainkban rengeteg értékesítési módszer, gazdasági vagy politikai tömörülés stb. szinte pontosan ugyanezekkel a módszerekkel ígér sikert és boldogságot nekünk. (9/10) több»