Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
90%

Szcientológia, avagy a hit börtöne (2015)

Going Clear: Scientology & the Prison of Belief
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Szcientológia, avagy a hit börtöne
 
Scanian   2016. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Minden egyes pozitív jelzőt megérdemel a film. Aki eddig nem értette, hogy miért van sok mindenkinek baja a szcientológiával, és miért olyan veszélyes ez a kevésbé pallérozott elmék számára.

 
Freenet   2015. 12. 31.

0

Hát... ez a film a scientológusoknak nem fog tetszeni :D Kis demagógiát éreztem benne, annak ellenére, hogy sok valós dolog elhangzott a filmben. Egyszer nézhető.


 
tamas84   2016. 04. 29.

0

Ha csak egy dokumentumfilmet nézel egy idén, ez legyen az. Kőkemény mozi, ami hatásvadászat nélkül rántja le a leplet a szcientológiáról. Must see!

Galéria (13)

Videók (2)

 
Ajánlom mindenkinek, aki már hallott a Szcientológiáról, vagy esetleg kacérkodott a belépéssel. Sajnos csak az egyik oldal szólal meg a filmben, de ez nem a készítők hibája, az “egyház” nem kívánt élni a lehetőséggel. (8/10) több»
 
Nagyon könnyű legyinteni, hogy áh, engem ilyen marhaságokkal nem lehet behülyíteni. Ez a film azért óriási, mert megmutatja, hogy de igen. Az őrület természetrajza a Szcientológia-doku. több»
 
Az Oscar-díjas dokumentumfilmes Alex Gibney (Taxi to the Dark Side) ezúttal a „képmutatás, a kapzsiság és a hazugság idézőjeles egyházát”, a szcientológiát vette kíméletlen kamerájának célkeresztjébe. több»