Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Kedi: Isztambul macskái (2016)

Kedi
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Videók (4)

 
Turon   2018. 07. 03.

legújabb vélemény

0

Valahogy így képzelem el a mennyországot, tele cicákkal, és persze ilyen jó hangulatú városként. Engem nagyon megérintett a téma, hiszen nem olyan felhőtlen, mint aminek látszik. Nagyon érdekes film.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 19.

1
5*

Nálam ez volt az abszolút csillagos ötös film, s határozottan nem csak azért, mert macskabolond vagyok. Bár tény, hogy minden egyes kis élőlényben, amelyet a film által megismerhettünk, felfedezni véltem hasonlóságot a saját cicáimmal: akár a bundáju... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 09. 11.

0

Szenzációs török dokumentumfilm Isztambulról és a város macskáiról. Bár kedvenceim a cicák, csak gyerekkoromban volt egy Mirci nevű elvarázsolt királykisasszonyom, mert ha rám nézett mindig azt gondoltam, hogy egy gonosz banya elvarázsolta, azóta kel... több»

 
Az amatőr   2018. 06. 04.

0

Fantasztikus! Már régóta vártam, hogy piacra kerüljön valami igazán jó macskás film. Nagyon élveztem. 100% relaxáció és cukiság. Mindemellett még Isztambult is bejárhatjuk a képernyőn keresztül. Ajánlom minden macskarajongónak!

 
SuperBoi   2017. 07. 16.

0

Először azt hittem, hogy ez egy vicc, hogy egy film is szólhat erről. Szkeptikusan álltam neki, de van ebben a filmben valami elképesztően hangulatos, és nem a macskák azok. Talán inkább az emberek. Az biztos, hogy ezek után el szeretnék menni Isztambulba.

 
juliS   2016. 12. 19.

0

Imádom a macskákat, ezt a filmet is biztosan megnézem, ha sikerül levadásznom valahol. Törökkország pedig különösen hemzseg a macskáktól és ráadásul gyönyörű.

A film összbevétele 2 834 262 dollár volt (imdb.com).

 

Nem egyedülálló jelenség, hogy egy város neve megváltozik, de Isztambul esetében ez háromszor történt meg. Bizáncként tűnt fel, majd az Oszmán Birodalom fővárosa, Konstantinápoly lett. Fővárosi rangját elveszítve Isztambulként ma híddal köti össze Európát Ázsiával.

(Berto49)
 

A "kedi" törökül macskát jelent.

(hp)