Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
83%

Vad Balaton

Vad Balaton
Filmadatlap
 
6
Szereplők
3
Vélemények
60
Képek
1
Videók
 
Gabor Zsarnai   2018. 04. 21.

legújabb vélemény

0

A Puskin Mozi nagytermében láttam a filmet, nagyon látványosra sikerült a cinemascope formátumban (azaz faltól-falig bevetíti a vásznat). Bele tudtam feledkezni, mintha egy játékfilmet néznék. Érdekes volt, hogy egy olyan vidékről, ahol már sokszor j... több»

 
alexxx   2018. 04. 12.

0

Az egész gyerekkoromat a Balaton mellett töltöttem, de sosem jutott az eszembe, mennyire változatos is a tó köröli természet, az álltavilágról meg nem is beszélve. Mintha nem is ugyanazt a Balatont láttam volna, amit a rendező, és ezért minden elisme... több»


 
nero   2018. 04. 17.

0

Nem vagyok éppenséggel egy nagy dokumentumfilm fan, de ez valahogy érdekesnek tűnt a trailer alapján, és szerencsére végül a filmen sem unatkoztam. Bár nem mondom, hogy azonnal rohanj, és vegyél rá jegyet, de azt mindenképp üdvözlöm, hogy ilyen jelle... több»

Galéria (60)

Videók (1)

 
A Vad Balaton című film nagyobb gyerekeknek is ajánlott, köszönhetően annak, hogy (talán a jeges és viharos Balaton ellensúlyozásaként) tele van cukibbnál cukibb állatkölykökkel, pelyhes kismadarakkal és hancúrozó ürgékkel. (Bár utóbbiak közül az egyik sorsa szomorú véget ér egy sas karmai között.) több»