Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Volt egyszer egy téka (2018)

Volt egyszer egy Corvin téka
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
4
Videók

Galéria (14)

Videók (4)

 
Milanman   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

0
...és megdobban a szív, ha azt hallja, VHS

Azt mondják, hogy a kor önmagában nem érdem, és a történelem szemlélőjeként, hogy megértünk bizonyos eseményeket, még nem tesz minket "valakivé." Engem mégis rendkívüli örömmel és megelégedéssel tölt el az a tény, hogy aktív tanúja és megélője lehett... teljes kritika»

 
Bernie   2018. 10. 19.

0

Nagyon igényes doku, izgalmakra persze ne számítson senki, mégis egy eléggé fontos témát feszeget és tár fel.

 
Ajánlom annak, aki valaha is kiváltott és használt is tagságit egy tékában. Aki még VHS-en látta a klasszikusokat (igen, a Rambo 2 is az!), aki még tudja mi az a késedelmi díj. több»
 
Hölgyeim és Uraim! No, és kedves Fiatal generáció! Ne ijedjenek/ijedjetek meg attól, hogy ez a film a VHS-korszakról szól. Ez az alkotás emléket állít, és az értékek megvédése mellett teszi le a voksát. Ha úgy igazán jól érezted már magad valahol, tartoztál egy csapathoz, VHS-től függetlenül is tetszeni fog. Csak meg kell látnunk a lényeget az emlékállítás mellett és a mágnesszalag mögött. Unalmas dokumentumfilm helyett egy nagyon pozitív műfaji csalódást és egy tehetséges rendezőt ismerhettem meg, valamint rendkívül pörgős kilencven percben volt részem és a mellettem ülőknek is. több»