Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Gemenc - Az árterek világa (2017)

Gemenc - Az árterek világa
Filmadatlap
 
1
Szereplők
2
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
EDUARD98   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

0

Nem sok dokumentumfilmet láttam a mozikban, talán hármat, így nincs sok viszonyítási alapom, de ez kimondottan tetszett. Örülök, hogy ilyen hazai alkotások is eljutnak a mozikba.

 
kodin1   2017. 05. 18.

0

Ajándék jeggyel jutottam el rá, és bár nem vagyok nagy dokumentumfilm rajongó, nagyon kellemes csalódást okozott. Nem tudom, hányan fognak elmenni rá a mozikba, de bízom benne, hogy széles közönséghez is el fog jutni (a lehetőségekhez mérten).


Galéria (26)

Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes
Olma Frigyes

Videók (2)

 

A film elkészülését mások mellett a Gemenc Zrt. támogatta. Ennek köszönhetően az érdeklődők már 2013-tól nyomon követhetik a főszereplő gólyák életét a bekamerázott fészken keresztül.

(hp)
 

Az alkotók számos felvételt drónokkal készítettek, hogy az állatokat zavartalanul, természetes környezetükben filmezzék le.

(hp)
 

Az alkotók a forgatás során számos különleges helyszínt építettek fel, hogy ne zavarják meg az állatok életvitelét.

(hp)
 

A filmet 2012 és 2016 között forgatták.

(hp)
 
Egy biztos. „Magyar tájakat, magyar ecsettel” bemutató alkotásokra nagy szükség van. Tavaly a Vad Kunság debütált a mozikban, idén a Gemenc: Árterek világa bizonyítja a nézőknek, hogy hazánk tele van egyedi, megismételhetetlen és gyönyörű természeti kincsekkel. Én csak remélni tudom, hogy Olma Frigyes filmjének hatására minél többen ülnek vonatra, vagy szállnak autóba, hogy felfedezzék az ártéri erdők varázslatos világát. 8/10 több»