Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
7
Szereplők
2
Vélemények
22
Képek
3
Videók
 
nándi99   2020. 07. 02.

legújabb vélemény

Mosonyi Szabolcs dokumentumfilmjei egyszerűen gyönyörűek. Nem kell attól tartani, hogy unalmas, száraz információáradatot zúdít a nézőre, helyette olyan felvételekkel kápráztat el, amik engem teljesen ámulatba ejtettek. Mintha nem is Magyarországon készültek volna. A Vad erdők, vad bércek... egy remek sorozat darabja, remélem, lesz folytatás is, bizonyára sok izgalmas helyszín akad még, amiről hasonlóan jó film készülhet.

 
totykos   2020. 07. 01.

Jó látni, hogy a dokumetumfilm-készítés jó irányba halad, néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak az ehhez hasonló látványos, izgalmas természetfilmek. Felüdülés ilyen filmeket is látni, ismeretlen oldaláról mutatják be a természetet, szinte meghozzák az ember kedvét a barangoláshoz.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.