88% 78 szavazat
Magyar hangja...

Magyar hangja...

Magyar hangja...
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Hol nézheted

Kálid Artúr
Nagy Ervin
Molnár Piroska

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Számos színész és filmes szakember szólal meg ebben a dokumentumfilmben, amely a magyar filmgyártás egyik legfontosabb területét, a szinkronszakmát tárja fel.
Az alkotás egyúttal tisztelgés a szakma legnagyobb alakjai előtt, a dokumentumfilmben megszólal Molnár Piroska, Szacsvay László,… Több


Rendező: Csapó András
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2022.09.15. | RTL+ (2022.11.17.)
Forgalmazó: Vertigo

KULCSSZAVAK

 
2023.08.03 Jocpappa

legújabb vélemény

10/5

Örülök, hogy nem mentem el rá moziba, mert bár informatív és néha jópofa, az az érzésem, hogy össze van csapva. Gazdagodtam új infóval, és voltak érdekes részei, de összességében nem túl emlékezetes, ugyanazzal a betűstílussal és effektekkel van összevágva az egész. Tényleg azt az érzetet kelti, hogy „jól van, srácok, legyünk túl a vágáson, menjen a moziba, aztán mehetünk ebédelni!”.

0
 
2022.09.16 VérAlex

Nagyon izgalmas dokumentumfilm, amit egyszerűen mindenkinek látnia kell. Szerintem a manapság sokat vitatott szinkronszakma igazi nehézségeit ismerhetjük meg, így végre meg is érthetjük azokat a kérdéseket, amik felmerülnek ezzel kapcsolatban.

2
 
2022.09.15 lászló

Hihetetlenül jó volt nem csak hallani, hanem látni is ezeket a nagyszerű színészeket, akik szerintem nagyon egyedivé varázsolták mindig is a szinkronizált filmeket.

2
 
2022.12.19 Klauka89

Nagyon vártam már ezt a dokumentumfilmet. Alig vártam, hogy megnézhessem, és hihetetlen élmény volt, mert sok szép emléket idézett a gyerekkoromból. Jó lenne, ha lehetne csinálni egy olyan dokumentumfilmet a szinkronszínészekkel, ahol minden nagy nev... Több

0
 
2022.12.20 Fikatours_blogger

Még, még, még...

Megnéznék ebből még egy részt, ahol a most kimaradt színészek is elmondhatják a saját történetüket. Ja, és innen üzenem Gáti Oszkárnak, ha olvassa, hogy Rambo menőbb arc, mint Lear király. ;)

0
 

A rendező, Csapó András egy korábbi interjúban elmondta, hogy bár laikusként csöppent a témába, mindezek ellenére nagyon hamar otthon érezte magát benne.Szerző: csd

#1
 

A dokumentumfilm egyaránt feltárja az animációs és a mozifilmek szinkronizálásának titkait.Szerző: csd

#2