Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Mi ez a cirkusz? (2016)

Mi ez a cirkusz?
Filmadatlap
 
3
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Wild-W   2017. 02. 05.

legújabb vélemény

0

Fantasztikus volt! Csak gratulálni tudok a rendezőnőnek és mind a 6 szereplőnek. Megdöbbentő volt látni, hogy milyen munka van egy- egy műsor elkészülése mögött, és látni, hogy milyen úgy élni, hogy folyamatosan úton vagyunk. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
duhaj   2017. 02. 04.

0

Egy fantasztikus dokumentum filmnek lehettem szemtanúja. Látszik, hogy több éven át forgatták, és ez nagyon jót tett a filmnek, hiszen így életszerű, lássuk a mindennapok harcait. Ez a film azoknak is tökéletes, akik nem ismerik a modern cirkuszt, de azoknak is akik szerelmesei. Látványos és lenyűgöző produkció!


 
RókaÚr   2017. 02. 03.

0

Szerintem nagyszerű munka, mindigis vonzott ez a világ, remélem a fiataloknak sikerük lesz .

Galéria (15)

Videók (1)

 

A filmet közel négy éven át forgatták.

(BéBé)
 
Ha szereted a cirkuszt és hagyod magad elvarázsolni, akkor meg fogja melegíteni a szívedet a sikerig vezető küzdelem története, el fognak borzasztani a sérülésekről, kudarcokról szóló beszámolók és le fognak nyűgözni a látványos trükkök. DOHY ANNA KRITIKÁJA. több»
 
Az első magyar cirkuszfilmről rendkívül nehéz írni, hiszen a szerző óhatatlanul is összehasonlítaná valamivel, ám ez ebben az esetben nem lehetséges azon egyszerű oknál fogva, hogy nem forgattak még Magyarországon ilyen jellegű filmet. Igaz, miért is forgattak volna? A cirkusz ilyen-olyan formában természetesen már megjelent a magyar filmgyártásban, de olyan vállalkozásra még senki nem adta a fejét, mint a Filmfabriq és a Fanatics Film csapata.(4/5)
 
80/100 (A néző a film végén hiányérzettel áll fel a vászon elől, mert bár megmutatják nekünk a társulat utóéletét, és hogy híressé váltak, mi mégis többet szerettünk volna róluk tudni) több»