Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
2
Videók
ULTRA
 
indingo   2017. 09. 28.

Mindig elképedek, hogy mennyit kibír az emberi test és vajon meddig lehet még feszegetni a határokat. Szeretem a sportfilmeket, de sokszor nagyon erőltetettnek tűnik a sztori és ezáltal nem hiteles. itt szerencsére nem éreztem ilyet! Egy igényes filmet raktak össze a készítők.

 
szucszoli   2017. 05. 30.

Mint dokumentumfilm kevésbé érdekfeszítő alkotás, de szerintem ezt nem dokumentumfilmként kell kezelni, hanem sportfilmként. És én ennél jobb sportfilmet még nem láttam, ami ilyen közelségbe tudta volna nekem hozni ezeknek a sportembereknek az erőfeszítéseit. Az egyik futótól származó gondolat: "Azért futok, hogy megtudjam miért futok"


 
Deku   2018. 02. 15.

Hát rögtön az elején nem volt benne semmi meggyőző pillanat és ez a későbbiekben sem változott. Valószínűleg másokat jobban megérinthet ez a film mint engem mert én valahogy nem dobtam el az agyam és a szívem tőle.

 
MP170506   2019. 03. 12.

Számomra nagyon lassú és vontatott volt a film, nem igazán tudott lekötni és nem igazán tudtam élvezni. Lehet át kell hozzá kicsit szellemülni, talán majd újra nézem...

 
bbozsi   2017. 04. 30.

Rendben van a film, bemutatja, amennyire ezt egy kényelmes fotelben ülő nézőnek át lehet adni, hogy milyen folyamatok mennek végbe emberfeletti erőfeszítést végrehajtó megszállottakban. Öröm nézni, ahogy hétköznapi emberek boldogok, mert megtalálják önmagukat.

 
Még két fontos dolog miatt szeretnék agitálni az Ultra megtekintése mellett. Az egyik a gyönyörű drónfelvételek. A kopár hegyoldalak és a kék tenger látványa sokat hozzátesz az élményhez. Ezek miatt is érdemes kivárni a szeptembert és moziban megnézni (vagy újranézni) a fimet. A másik a befejezés. 9/10 több»
 
Az Ultra egy egészen kiváló dokumentumfilm, ami az örök emberi kérdéseket boncolgatja, bátorít, hogy merjük önmagunkat megismerni és lépjünk ki a komfortzónánkból. 90/100 több»
 

Simonyi Balázs több alkalommal is forgatott már Ultrabalatonról és nemzetközi maratonokról.

(hp)
 

2007-ben merült fel először Simonyi Balázsban egy dokumentumfilm sorozat készítése.

(hp)
 

Simonyi Balázs első alkalommal 2007-ben húzott futócipőt egy depressziós hangulatú karácsonyi estén.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.