82 ULTRA  (2017)

Már a mozikban Simonyi Balázs Európai Filmdíjra jelölt alkotása, az ULTRA, melynek kapcsán a Mozinet felajánlásával nyereményjátékunkban 3 darab ajándékcsomagot sorsolunk ki. Görgess a részletekért!

Láttad már az ULTRÁ-t? Szeretnél egy egyedi filmes ajándékcsomagot nyerni pólóval*, karkötővel és poszterrel? Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre.

Hány versenyző küzdelmét követi végig az ULTRA című film?

Ha nem vagy biztos a válaszban, ide kattintva látogass el a film adatlapjára. A helyes válaszokat a [email protected] email címre várjuk szeptember 28. 16:00 óráig. Sok szerencsét kívánunk! És ez még nem minden! A három ajándékcsomag közül egyet azok között sorsolunk ki, akik megírják véleményüket a film adatlapján.    

* A pólók L-es és XL-es mértűek

 

Az Ultra izgalmas, őszinte és magával ragadó mozi. Szinte együtt dobban a szívünk a hétköznapok hőseivel, ismeretlenül is érezzük az erőt, amely tovább viszi őket még egy kicsit, vagy megállítja őket a cél előtt néhány kilométerrel. A Spartathlon szintideje 36 óra, az Athéntól Spártáig hullámzó, és egy 1200 méter magas hegyet is meghódító futóverseny során 246 kilométert tesznek meg a célba érők. Egy ókori legendának állít emléket és Leonidász király szobra előtt ér véget ez az erőpróba, amely az egyik legnehezebb és legnagyobb presztízsű verseny a világon. A legmodernebb technikákkal készült, rendkívül látványos drónfelvételekben gazdag film semmihez sem hasonlítható, különleges moziélmény.

Az ULTRA a Mozinet forgalmazásában már a mozikban!