Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Vélemények: ULTRA (2017)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
MP170506   2019. 03. 12.

legújabb vélemény

Számomra nagyon lassú és vontatott volt a film, nem igazán tudott lekötni és nem igazán tudtam élvezni. Lehet át kell hozzá kicsit szellemülni, talán majd újra nézem...

 
indingo   2017. 09. 28.

Mindig elképedek, hogy mennyit kibír az emberi test és vajon meddig lehet még feszegetni a határokat. Szeretem a sportfilmeket, de sokszor nagyon erőltetettnek tűnik a sztori és ezáltal nem hiteles. itt szerencsére nem éreztem ilyet! Egy igényes filmet raktak össze a készítők.


 
szucszoli   2017. 05. 30.

Mint dokumentumfilm kevésbé érdekfeszítő alkotás, de szerintem ezt nem dokumentumfilmként kell kezelni, hanem sportfilmként. És én ennél jobb sportfilmet még nem láttam, ami ilyen közelségbe tudta volna nekem hozni ezeknek a sportembereknek az erőfeszítéseit. Az egyik futótól származó gondolat: "Azért futok, hogy megtudjam miért futok"

 
Deku   2018. 02. 15.

Hát rögtön az elején nem volt benne semmi meggyőző pillanat és ez a későbbiekben sem változott. Valószínűleg másokat jobban megérinthet ez a film mint engem mert én valahogy nem dobtam el az agyam és a szívem tőle.

 
bbozsi   2017. 04. 30.

Rendben van a film, bemutatja, amennyire ezt egy kényelmes fotelben ülő nézőnek át lehet adni, hogy milyen folyamatok mennek végbe emberfeletti erőfeszítést végrehajtó megszállottakban. Öröm nézni, ahogy hétköznapi emberek boldogok, mert megtalálják önmagukat.

 
Zsuzsy   2017. 10. 03.

Számomra unalmas és vontatott volt a film, lassan, nehézkesen történtek az események. Azt éreztem hogy lassan telik az idő és a mondanivalóját is nehéz megmondani.

 
filmtrio   2017. 10. 20.

Szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, mély, érzékeny, emberi, hiteles.

 
jegesvarga   2017. 09. 29.

Játékfilmes dramaturgiával meséli el a dokumentált valóságot. Belső utazás. Tisztán és őszintén beszél a kitartásról, az elénk tűzött célokért küzdő emberről.

 
buxyka   2017. 09. 25.

A film fantasztikus és magával ragadó.Mindenkinek tudom ajánlani nem csak futók számára :) Már többször láttam,számomra megunhatatlan. A filmnek ott a helye a legjobbak között,nagyon szurkolok nekik! Az 5 ember kálváriája tökéletesen átjött nekem a filmben,együtt sírtam,szenvedtem és nevettem is egyben. A sport igazi küzdelem,és nagy alázattal mindenkiből lehet valaki.Együtt vagyunk senkik....a legjobb mondtad a rendezőtől! Hajrá Ultra!

 
Hundt   2017. 09. 25.

Teljesen új értelmezést adott az elmémben egy sportág ilyen jellegű bemutatása. Modern kori gladiátorok, akik minden elismerést megérdemelnek! Köszönöm

 
Ami6359   2017. 09. 25.

Miskolcon a Művészetek házában tekintettem meg a filmet a tegnapi nap folyamán, igaz a felirat sajnos nem érkezett meg még, így kicsit elvett az élményből. Ettől függetlenül minden percét élveztem ,erőt ad az előttem lévő kihívásokhoz és még inkább mosollyal és büszkén gondolok vissza a legutóbbi maratoni távomra, az érzésekre, amit adott. Mert nincsenek nagyobb elvárások annál,mint amit saját magával szemben támaszt az ember....Feladnunk pedig (néha) nehezebb, mint küzdeni a végsőkig. Felemel, magával ragad,beleborzongok és könnyet csal az arcomra. Remélem szerdán már a feliratos verziót tekinthetem meg,hiszen nem kérdés késztetést érzek , hogy ismét megnézzem.

 
Alice1977   2017. 09. 25.

A maga nemében egyszerűen zseniális. Végig leköti a figyelmet, szem nem marad szárazon. Futóknak kötelezővé tenném :D, akkora motiváció!

 
tolvajsanyi   2017. 09. 25.

Egy pillanatra sem lankadt a figyelmem. Hitelességéből fakadóan szinte ott voltam velük és átéreztem mindegyikük küzdelmét. Fantasztikus alkotás. Eleve futok rendszeresen, de a film láttán a motivációm még erősebb lett és újabb célt tűztem ki magam elé. Köszönöm.

 
Dalma   2017. 09. 25.

Én is hosszútávfutó vagyok (persze nem annyira mint a fim főszereplői, (én még csak félmaratonig jutottam) és egyszerűen imádtam minden percét! A férjemmel néztük, és Ő úgy tervezte, hogy közben dolgozik a laptopján. Nos végül nem lett belőle semmi, mert őt is teljesen lekötötte. Ráadásul azóta Ő is fut! Fantasztikus film!

 
azurou   2017. 08. 17.

Még az HBO-n láttam egy-két hónapja, úgyhogy a mozis változatot most kihagytam, de az tény, hogy igen motiváló film lett, ami mellől jó érzéssel álltam fel. Nem vagyok a dokumentumfilmek nagy rajongója, de erre nem tudom rossz szót szólni.

 
kmona   2017. 05. 10.

Nem semmi, hogy akaraterővel és kitartással mit el lehet érni. Erős film, a maga műfajában pedig egyedülállónak is nevezném.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.