Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87

A létezés eufóriája (2019)

The Euphoria of Being
Filmadatlap
 
8
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
Videók
 
voti75   2019. 11. 04.

legújabb vélemény

Eufórikus élmény!!!

Jó film, bár gyenge idegzetűeknek nemigen ajánlott.Kell hozzá némi bátorság,ha végig szeretnénk nézni! de egyébként remek alkotás:)

 
czerik   2019. 09. 22.

Tipikusan az a film, ami után csak ülsz még egy darabig, es csak gondolkodsz jó darabig az egészen,amit a film boncolgat.


 
pet-et   2019. 09. 14.

Ritkán ennyire lebilincselő és megrázó, ugyanakkor nagyon emberi egy dokumentumfilm. Azt hiszem, ez pont az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni.

 
Denisqoo   2019. 09. 12.

Az biztos, hogy ezen még egy ideig agyalni fogok. Nagyon megrázott egyszerűen az egész. Az embernek csak gyűlik a gombóc a torkában a látott és hallott dolgoktól. Mindenképpen látni kell.

 
nándi99   2019. 09. 08.

A Vígszínházban láttam a Sóvirág című előadást, ami óriási hatást gyakorolt rám, ezért nagyon hálás vagyok ezért a filmért, amiből megismerhettem azt a folyamatot is, ami a remek színpadi darab elkészültét megelőzte.

 
totykos   2019. 09. 07.

Nem tudom, honnan szerzett erőt az idős hölgy az életben maradáshoz, de minden elismerésem az övé. Ami pedig a filmet illeti, nem egy szokványos száraz dokumentumfilm. Nagyon érzelmes, a két nő közt mély kapcsolat alakult ki a színpadon, a filmnek hála ennek a kapcsolatnak a születését és kibontakozását is megismerhettem.

Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Emese Cuhorka
Pusztai-Fahidi Éva
Emese Cuhorka
Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Emese Cuhorka
 
Miközben, hangsúlyozzuk, nem történik semmiféle csoda. Csak három nő beszélget, él, nevet és táncol. Talán ennyi is elég. Talán épp ennyi az élet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.