Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A létezés eufóriája (2019)

The Euphoria of Being
Filmadatlap
 
8
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Cuhorka Emese
Pusztai-Fahidi Éva
Cuhorka Emese
Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Pusztai-Fahidi Éva
Cuhorka Emese

Videók (1)

 
voti75   2019. 11. 04.

legújabb vélemény

0
Eufórikus élmény!!!

Jó film, bár gyenge idegzetűeknek nemigen ajánlott.Kell hozzá némi bátorság,ha végig szeretnénk nézni! de egyébként remek alkotás:)

 
czerik   2019. 09. 22.

0

Tipikusan az a film, ami után csak ülsz még egy darabig, es csak gondolkodsz jó darabig az egészen,amit a film boncolgat.

 
pet-et   2019. 09. 14.

0

Ritkán ennyire lebilincselő és megrázó, ugyanakkor nagyon emberi egy dokumentumfilm. Azt hiszem, ez pont az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni.

 
totykos   2019. 09. 07.

0

Nem tudom, honnan szerzett erőt az idős hölgy az életben maradáshoz, de minden elismerésem az övé. Ami pedig a filmet illeti, nem egy szokványos száraz dokumentumfilm. Nagyon érzelmes, a két nő közt mély kapcsolat alakult ki a színpadon, a filmnek hála ennek a kapcsolatnak a születését és kibontakozását is megismerhettem.

 
nándi99   2019. 09. 08.

0

A Vígszínházban láttam a Sóvirág című előadást, ami óriási hatást gyakorolt rám, ezért nagyon hálás vagyok ezért a filmért, amiből megismerhettem azt a folyamatot is, ami a remek színpadi darab elkészültét megelőzte.

 
Denisqoo   2019. 09. 12.

0

Az biztos, hogy ezen még egy ideig agyalni fogok. Nagyon megrázott egyszerűen az egész. Az embernek csak gyűlik a gombóc a torkában a látott és hallott dolgoktól. Mindenképpen látni kell.

 
Miközben, hangsúlyozzuk, nem történik semmiféle csoda. Csak három nő beszélget, él, nevet és táncol. Talán ennyi is elég. Talán épp ennyi az élet. több»