Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

Vad Kunság - A Puszta rejtett élete (2016)

Vad Kunság - A Puszta rejtett élete
Filmadatlap
 
5
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2018. 07. 23.

legújabb vélemény

Mivel imádom a természetfilmeket, különösen a Kárpát-medencei élővilágot, így különösen tetszett. Nagyon gyönyörű és nem kevés szakértelemmel készült dokumentumfilm.

 
Ancsus   2017. 02. 08.

Valóságos rajongója vagyok a természetről, állatokról szóló dokumentumfilmeknek. Ezen akotások közül a Vad Kunság kiemelkedik, egészen fantasztikus és látványos darabról van szó.


 
kasztni   2016. 12. 14.

Nagyon szeretem az állatokat, mindig megdobban a szívem, ha meglátok egy ilyesfajta filmet. Az aranysakál története fantasztikus. Remélem még több itteni, őshonos állat visszatér az erdőkre, mezőkre.

 
grigoriy1rem   2016. 08. 31.

Gyönyörű film a festűi kunság természeti kincseiről. Az operatőri munka dícséretet érdemel, és cuzammen az egész film is megjárja.

 
Phalanx   2016. 06. 25.

Brom, hogy mostanság készülnek igazán lenyűgözően gyönyörű felvételek is az otthoni élővilágról.

 
migoras   2016. 04. 03.

Kivételesen látványos film, amely révén bárki megimerheti kunság vadvilágát. Germekkorom óta szeretem a természetről szóló dokumentumfilmeket, ezt sem hagyhattam ki. Profi munka, bárkinek szvesen ajánlom!

 
a-arnold   2017. 05. 31.

Utóbbi időbe nagyon megszerettem a természetfilmeket, ez is egy elég jó film, főleg hogy Magyarországon forgatták, az külön jó. Jó látni, hogy milyen csodálatos is a természet, az élővilág, a fák, növények, az állatok.

 

A stáb 130 napon át forgatott 300-800 mm-es zoom optikákkal. Gyakran hajnaltól egészen estig a lessátorban ültek, volt, hogy az éjszakát is benne töltötték.

(harnas1207)
 

A 2. Magyar Filmhét-en, 2016-ban, a Legjobb ismeretterjesztő film díját kapta meg Mosonyi Szabolcs rendezőként ezért a filmért.

(KaTuS55)
 
A Bagladi Erika producer által írt történet Mosonyi Szabolcs rendező-operatőr szemével láttatva és Csernák János hangján elmesélve fantasztikus egy órát ígér. 9/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.