Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Folyékony arany (2019)

Folyékony arany
Filmadatlap
 
8
Szereplők
2
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Mantracz   2019. 09. 21.

legújabb vélemény

Igazán remek dokumentumfilm, nagyon alapos kutatómunkát végeztek a készítők és ez vissza is köszön a filmben. Ami nagyon nagyon értékelendő a részemről, hogy nem egy vontatott és érdektelen témavezetéssel operál az egész, szép ritmusú és igényes.

 
Vuk   2019. 09. 19.

Nem állítom, hogy ez a legrosszabb film, amit életemben láttam, de összességében nem fogott meg. Persze nem is akartam ezzel lecsapni, de nem érzem a téma igazi súlyosságát, mint amilyen drámai hangot megüt ez a doku. Persze szép és hangulatos, de ez a hangulat is csak addig tart ki, amíg a játékidő, utána viszont nem igazán rágódtam az egészen.

 
Almási Tamás filmje valószínűleg nem kritikai dokumentumfilmnek készült, hanem egy bor és egy magyarországi régióban élők mindennapjain keresztül történeteket akart elmesélni, de a főhősök szavai, a bemutatott szituációk tükröt tartanak azzal kapcsolatban, hogy hol tart a magyar vidék helyzete. több»
 
Az összességében öt éven át készült alkotás minden gyártási nehézség ellenére egy pályája csúcsán lévő alkotó munkáját érzékelteti, aki amellett, hogy műfajának egyik legkiemelkedőbb alakja Magyarországon, a nemzetközi színtéren is könnyedén megállja a helyét. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.