Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Folyékony arany (2019)

Folyékony arany
Filmadatlap
 
8
Szereplők
2
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Videók (1)

 
Mantracz   2019. 09. 21.

legújabb vélemény

0

Igazán remek dokumentumfilm, nagyon alapos kutatómunkát végeztek a készítők és ez vissza is köszön a filmben. Ami nagyon nagyon értékelendő a részemről, hogy nem egy vontatott és érdektelen témavezetéssel operál az egész, szép ritmusú és igényes.

 
pente99   2019. 09. 19.

0

Nem állítom, hogy ez a legrosszabb film, amit életemben láttam, de összességében nem fogott meg. Persze nem is akartam ezzel lecsapni, de nem érzem a téma igazi súlyosságát, mint amilyen drámai hangot megüt ez a doku. Persze szép és hangulatos, de ez... több»

 
Az összességében öt éven át készült alkotás minden gyártási nehézség ellenére egy pályája csúcsán lévő alkotó munkáját érzékelteti, aki amellett, hogy műfajának egyik legkiemelkedőbb alakja Magyarországon, a nemzetközi színtéren is könnyedén megállja a helyét. több»
 
Almási Tamás filmje valószínűleg nem kritikai dokumentumfilmnek készült, hanem egy bor és egy magyarországi régióban élők mindennapjain keresztül történeteket akart elmesélni, de a főhősök szavai, a bemutatott szituációk tükröt tartanak azzal kapcsolatban, hogy hol tart a magyar vidék helyzete. több»