Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Nagyi Projekt (2017)

Granny Project
Filmadatlap
 
7
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
matyas   2018. 11. 04.

legújabb vélemény

Nagyon örültem ennek a filmnek, hiszen nagyon kevés ehhez hasonló van a magyar filmkínálatban. Szerintem érdemes megnézni.

 
eviestan   2018. 11. 02.

Gyerekek, ezt a filmet meg kell nézni feltétlenül mindenkinek. Annyira tele van élettel és pozitív energiával, hogy én szabályosan fel derültem tőle. Fantasztikus élmény nyújtott, és másoknak is csak ajánlani tudom!

 
A Nagyi Projekt látszólag három fiatalról és nagymamáikról szól, valójában azonban egész Európa történelméről, más nemzetekről és jelenünkről is tanulhatunk belőle.
több»
 
Nem mindenkinek a nagymamája holokaszttúlélő, titkosügynök vagy táncosnő a náci Németországban, de minden nagyszülőnek vannak olyan történetei, amiken keresztül nemcsak személyesen hozzájuk, hanem a történelemhez is kapcsolódhatnak a fiatalabb generációk. BUJDOSÓ BORI KRITIKÁJA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.